Мизерна и досадна утакмица иако во второ полувреме се подобривме.
Задоволен сум од трите бода, но од играта и понашањето на одредени играчи сум згрозен, разочаран, како да играат со две леви нозе, немам коментар.
Во второво полувреме се подобривме, добивме малку храброст да распалиме по голот, да направи некој соло пробив, нешто што во првото го немаше но концепцијата на игра остана пак иста, пак идеме по иста страна, со слични пасеви и летаме ко муви без глави, ебати тоа играта ко на еден ВБА му правиме пресврт одвај.
Мата и Модриќ мора да дојдат да донесат малку креативност али ако не дојдат тогаш сме како кастриран коњ.
Боаш како што приметив инсистира на тоа поседот на топката секогаш да е што е можно поголем, но против вакви одбранбено настроени екипи едноставно нема и тој некаква замисла како би течел нападот и се игра глуво, додај на овај додај на онај најди дупче, не иде тоа така, барем јас колку што знам.
Мора да се корегираат многу работи, се надевам дека Боаш е свесен за тоа, инаку и тој нема многу долго да преживмее, барем нека инсистира на појачања нови, со овие пеперутки ништо не прави.
Како и да е лапнавме 3 бода, со Норвич не смееме да кикснеме и мора да ги напуниме едно 3-4 гола да добиеме малку самодоверба и да се покачи моралот па со Господ напред да распалиме и против Јунајтед, али ако играме со ваква игра ќе има анал секс.
Честитки за Хиларио уште еднаш докажува дека е добра замена за Чех кога е отсутен, истотака и Босингва кој игра како препороден.