Фан Клуб: Челзи

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Да , претседателот изјавил дека Пасторе нема да оди у псж тоа е само шпекулација , агентот утре пристигнувал во Лондон за разговор :D
--- надополнето: Jul 28, 2011 7:39 PM ---
Да , претседателот изјавил дека Пасторе нема да оди у псж тоа е само шпекулација , агентот утре пристигнувал во Лондон за разговор :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.076
Поени од реакции
2.025
ајде се чека пасторе малку ке не одерат со парички абрамович ама тоа е :vozbud:
инаку да ве прашам нешто да не знае некој што е проблемот со рајкович зошто не можеме да добиеме работна дозвола

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
ајде се чека пасторе малку ке не одерат со парички абрамович ама тоа е :vozbud:
инаку да ве прашам нешто да не знае некој што е проблемот со рајкович зошто не можеме да добиеме работна дозвола

Затоа што нема доволно настапи за Србија

A

Auditore

Гостин
Од ова со Пасторе можам да кажам 2 работи:
1. Цела ова мешаница меѓу ПСЖ и Челзи и демек Челзи утре потпишува со Пасторе е уствари една финта за да се омекне управата на Тотенхем за да се доведе Модриќ.
2.Или пак е вистина и утре доаѓа агентот на Пасторе потпишува договор и танана имаме нов играч..
Ќе видиме што ќе излезе од сето ова, би сакал да биде вистина дека Пасторе доаѓа кај нас.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Blues wait on Rajkovic
Dann interest depends on Rajkovic work permit

Sky Sports sources understand Chelsea's interest in Scott Dann depends on whether the Blues can get a work permit for Serbian defender Slobodan Rajkovic.

Pastoreov agent danas u Londonu

Natpisi o tome da je Javier Pastore novi član PSG-a nisu tačni, tvrdi predjsednik Palerma Maurizio Zamparini, koji je rekao da će se Pastoreov agent danas sastati sa čelnicima Chelseaja.

Za Pastorea su zainteresovani i Chelsea i PSG, a svaki od navedenih nudi između 40 i 50 miliona eura za ovog veznjaka. Na današnje izvještaje o tome da je PSG bliži dogovoru, Zamparini je odgovorio da to nije tačno.

"Danas (petak) će se njegov agent Marcelo Simonian u Londonu sastati sa čelnicima Chelseaja"- izjavio je Zamparini za Stadio News.

Sky Sports Italija je tvrdio da je PSG već dogovorio sve uvjete prelaska Pastorea u ovaj francuski klub, ali Zamparini opovrgava te tvrdnje.

"Ta vijest nije uopšte tačna. Jedino što je sigurno jeste da on napušta klub."

"Trenutno smo u jako važnim danima i mislim da je Pastore igrač svjetske klase. Ipak, neću reći u koju klub odlazi makar me mučili. Ponude su između 40 i 50 miliona eura."

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.076
Поени од реакции
2.025
мене ми смрди тука нешто во врска со псж мислам дека Зампарини го има вмешано само повеке да извлече пари од абрамович како демек имало некаква лицитација што знам клуб како псж да доведе некој толку перспективен играч и плус да дадат 40мил за еден играч а имаат сигурно многу дупки во тимот кои трева да се потполнат а чисто се сомневам дека имаат буџет како сити и плус ако купуваат играчи ке купуваат како што купуваше малага "истошени"
али ипак е ова мое мислење
инаку ако сме стварно во трка со псж би требало тоа да е лесен избор за паторе ипак челзи е за две класи подобар од псж плус тоа има шанса да игра ви најсилната лига значи има услови да се развие во добар фудбалер
но сепак изборот останува на него

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Уф , Торес нема среќа , ајде у Сабота во Финалето со Астон Вилла ке погоди ...а задоволен сум од
Бенајун , Стариџ , Рајкович , Фереира(ме изненади типот) ..тоа :)
Нема што да те изненади Фереира и јас против онаков тим убаво ќе изиграм :D. Ќе го видиме на почетокот на сезоната како ќе ''изненадува''.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Нема што да те изненади Фереира и јас против онаков тим убаво ќе изиграм :D. Ќе го видиме на почетокот на сезоната како ќе ''изненадува''.
А што му фалше на Челси кога играше Паоло Ферериа како десен бек нели освоија 2 Премиер тогај ?

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Никој не ги оспори квалитетите на Фереира од '' ерата '' на Мурињо, но факт е дека годините го прегазуваат и дека поголемиот дел од противниците во Премиер Лига а да не зборувам во ЛШ многу лесно можат да се ослободат од него ( или шо би се рекло '' да му ја скршат кичмата'':D).

Пс. утре против Астон Вила очекувам победа.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.076
Поени од реакции
2.025
има ли некоја тазе информација за пасторе ?

A

Auditore

Гостин
Чудна ми е оваа работа со Пасторе, нели денес требаше агентот да дојде и ги договори личните услови на Пасторе со Челзи, што стана од сето тоа никаде не пишува, а интересна појава е и што нема ниту една нова шпекулација во врска со тоа.
Ако отиде во ПСЖ значи сме ептен мизерни и ниту еден играч не сака да дојде, колку само играчи пропуштивме.
Како и да е, јас овој играч не го знам каков е, според коментарите на некои членови од форумов што го пратат Калчото он бил мрза и просек, јас според кличињата на ЈуТуб неможам и несмеам да коментиран али се гледа дека има потенцијал.
Секако мој секогаш прв избор за таа позиција е Хамшик, па Модриќ, па дури тогаш овај, али да видиме утре што ќе излезе од сето ова.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Абе што плачите не ми е јасно. Ако вистина има нешто со овој сигурно доаѓа кај вас. Фала богу нема да оди во ПСЖ. Не верувам да е до толку луд.

Kajgana Shop

На врв Bottom