Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ја дават на Спорт Клуб бе какви стримОВИ , инаку дај бе знае некој зошто Давид Луиз не е ни на клупа , или не е ни на турнеата??
Давид Луиз заедно со Рамирес беа со репрезентацијата на Бразил во Аргентина на Копа АМЕРИКА и не играат на турнејата затоа што им е даден одмор...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
анелка не влезе во играа :vozbud: инаку овие ептен биле бес мадиња по тапа екипа не сум видел до сега
браво за стариџ добар соло пробив и добра завршница ,играч на утакмица бенејун

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
За Адам Џонсон пишував уште лани дека би бил добро засилување и ми е еден од најдобрите заедно со Хазард и Санчез (ама овој замина веќе)

Во врска со играта првото полувреме беа добри Бенајун, донекаде Рајковиќ, Фереира (Фереира освен што неможе да стигне играч при контра напад, инаку е многу добар дефанзивец)

Второто полувреме беа навистина добри повеќето особено Ешли, Чалоба (неколкуте минути), Мекехран, Бенајун повторно и секако најдобар беше Стариџ

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Уф , Торес нема среќа , ајде у Сабота во Финалето со Астон Вилла ке погоди ...а задоволен сум од
Бенајун , Стариџ , Рајкович , Фереира(ме изненади типот) ..тоа :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Последниве два натпревари ги пропуштив, а од утре одам на одмор и ќе ме нема до кај 20ти август.
Само да ве поздравам пред да одам.

Кога ќе се вратам очекувам да е веќе појачан тимот со бар 2 трансфери на квалитетни играчи кои ќе можат да допринесат на клубот оваа сезона. Еден би требало да е Мдрич или Пасторе. Имаше шпекулации дека е договорено за Модрич. Вчера викаа некои од Тотенхем дека не тренирал туку се поздравувал со соиграчите за да си оди. Ќе видиме што ќе испадне од тоа. А денес од Палермо викаат дека трансферот на Пасторе ќе биде решен денес, со прифатени понуди од Челзи и ПСЖ. Колку е точно тоа ќе видиме, ама доколку треба Пасторе да одлучи за кој клуб ќе потпише, мислам дека ќе го одбере Челзи.

Тоа е од мене, бидете поздравени, се читаме кога ќе се вратам.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Последниве два натпревари ги пропуштив, а од утре одам на одмор и ќе ме нема до кај 20ти август.
Само да ве поздравам пред да одам.

Кога ќе се вратам очекувам да е веќе појачан тимот со бар 2 трансфери на квалитетни играчи кои ќе можат да допринесат на клубот оваа сезона. Еден би требало да е Мдрич или Пасторе. Имаше шпекулации дека е договорено за Модрич. Вчера викаа некои од Тотенхем дека не тренирал туку се поздравувал со соиграчите за да си оди. Ќе видиме што ќе испадне од тоа. А денес од Палермо викаат дека трансферот на Пасторе ќе биде решен денес, со прифатени понуди од Челзи и ПСЖ. Колку е точно тоа ќе видиме, ама доколку треба Пасторе да одлучи за кој клуб ќе потпише, мислам дека ќе го одбере Челзи.

Тоа е од мене, бидете поздравени, се читаме кога ќе се вратам.

Ајде брат , кај и да одиш убав помин и среќен пат..и ебни нешто за нас овде форумџиите :D
И да , сигурно ке има 2 трансфери до тогаш..;)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
ајде брате убаво да си поминеш а за трансвери ич да не се секираш кај и да се ке дојдат

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Убаво да си поминеш.Поздрав
--- надополнето: Jul 27, 2011 9:40 PM ---

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не ги земајте мечевиве во обѕир, сето ова е еден вид на потежок тренинг. Дошле некои тимови од Азија, ќе играат со Челзи, драпај си меот, не ни ги гледав многу - многу овие мечеви. Ќе видиме што ќе биде кога ќе се наметне темпото, со Тотенхем, Сити, Арсенал, тогаш ќе видиме што мадиња имаат, остајте вие тука што ги пердашат со 4-0 овие аматериве, ќе ги видиме со воловине ко Кејхил, Туре Јаја, Де Јонг ..

Иначе не разбирам ова .. Во сабота играме со Вила/Блекбурн. Како сега ова, ќе играат Астон Вила и Блекбурн меѓу себе, и победникот игра со нас? Ваљда некој куп е ова ко шо беше она Ауди Купон на Алианц Арена.

A

Auditore

Гостин
Не знам дали приметиве дека откако дојде Боаш во тимов каква слобода имаат играчиве на терен, тоа до некаде е и добро, се додека се прави паметно и со цел, а не само форсирање да се наметнат кај Боаш.
Инаку за Стариџ мора да искоментирам, ЅВЕР!
Рајкович одличен играч, мора да го вржат и него со еден 5 годишен договор.

Kajgana Shop

На врв Bottom