Уште од времето Челзи - Јунајтед е тежок натпревар. Го има тој филинг на дерби и сеуште има тежина во нозите на играчите кога се игра.
Имаа и двете екипи добри шанси, можеше и едната и другата да си одат со 3 поени.
Јас сум малку разочаран оти ниедна работа не направија како што треба, а Јунајтед го затвори Палмер и не скинаа така.
Мораше уште во 60та минута да го вади и Џексон, се гледаше дека е изгубен на натпреварот. Знам дека му е прв напаѓач ама како тренер треба да процениш кога на некој играч не му е денот, а тоа беше со Густо, Мадуеке, Лавија и Џексон.
Место Ензо и Мудрик, јас да бев би ги пуштил Ензо, Феликс и Нкунку а би го извадил плус Јексон во 60та. Некако многу беа отсечени со Палмер.
Со Феликс и Нкунку ќе добиеа на фудбал на мал простор и може ќе имаше поинтересна завршница.
Легендата Санчез има повремени блесоци ама не треба да е прв голман.
Тоа се гледа од почетокот на сезоната. Не е голман за екипи што целат кон топ 4 или титула. Тоа е, толку го бива и нема лутиш.
Се на се, очекував барем 1 бод, знаев дека ќе е вака глупаво и се надевав барем да не изгубиме.