- Член од
- 16 јули 2010
- Мислења
- 3.044
- Поени од реакции
- 1.990
Интересна утакмица.
Мареска до сега се што работи е на место.
Теоретски дел од фудбалот, позиционирање втрчување и движење на топката го пренесе супер.
Е сега ќе видиме во текот на сезоната колку и какви се можностите на играчите.
Дефанзивно сме многу лоши, Енцо и Каиседо засега не функционираат.
И двајцата прават многу грешки и лошо се позиционираат.
Лавија мора да е прв тим.
Пак ќе кажам мора и да има план Б неможеме со оваа дефанзива да се надигруваме со секој тим, мора да има и она типично убивање на темпо не е џабе од Италија.
Мадуеке конечно почна да користи мозок па ќе видиме до кога и дали ќе проработи она циганското пак кај него.
Нето исто супер.
Е сега околу Феликс, стојам да тоа дека он кога дојде, дојде во сахрана атмосфера и немаше со кога да игра и пропадна во сивило.
За Осимен мислам дека тоа е многу плата и е нефер спрема останатите играчи. Секако и толкава плата не заслужува.
Нкунку, Феликс и Џексон мислам дека се доволни секако не гарантира никој 20 голови во сезона но според мене побитно е да се створи хемија во тимот и да имаме голови од сите позиции па наредно лето да се бира напаѓач.
Задоволен сум јас лично од составот со тоа што одредени играчи ќе си одат и позајмат.
Трансфери: Лукаку, Чивел, Стерлинг, Фофана ДД, Чалоба еден од Бадијашил-Дисаси.
Позајмици Петрович, Мудрик, Чукуемека, Касадеи.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Мареска до сега се што работи е на место.
Теоретски дел од фудбалот, позиционирање втрчување и движење на топката го пренесе супер.
Е сега ќе видиме во текот на сезоната колку и какви се можностите на играчите.
Дефанзивно сме многу лоши, Енцо и Каиседо засега не функционираат.
И двајцата прават многу грешки и лошо се позиционираат.
Лавија мора да е прв тим.
Пак ќе кажам мора и да има план Б неможеме со оваа дефанзива да се надигруваме со секој тим, мора да има и она типично убивање на темпо не е џабе од Италија.
Мадуеке конечно почна да користи мозок па ќе видиме до кога и дали ќе проработи она циганското пак кај него.
Нето исто супер.
Е сега околу Феликс, стојам да тоа дека он кога дојде, дојде во сахрана атмосфера и немаше со кога да игра и пропадна во сивило.
За Осимен мислам дека тоа е многу плата и е нефер спрема останатите играчи. Секако и толкава плата не заслужува.
Нкунку, Феликс и Џексон мислам дека се доволни секако не гарантира никој 20 голови во сезона но според мене побитно е да се створи хемија во тимот и да имаме голови од сите позиции па наредно лето да се бира напаѓач.
Задоволен сум јас лично од составот со тоа што одредени играчи ќе си одат и позајмат.
Трансфери: Лукаку, Чивел, Стерлинг, Фофана ДД, Чалоба еден од Бадијашил-Дисаси.
Позајмици Петрович, Мудрик, Чукуемека, Касадеи.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk