Фан Клуб: Челзи

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Само мене ми изгледа глупо некако? :unsure:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Разбирам дека мора да се преселат на друг стадион, мора да се зголеми профитот. Нас овде и не ни е толку битно колку на навивачите кои цел живот го поминале на СБ. Селењето е неизбежно и ќе се случи кога тогаш.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Вие спремајтесе да си појдеме на Stamford Bridge и да го гледаме Chelsea како тепа со 9-0 :D , па после нека се селат :)

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
http://www.firstrowsports.eu/watch/81471/1/watch-chelsea-tv.html

Гледајте ChelseaTV, има одлична програма за денешното финале, интервјуа со играчи, анализи, хајлајтс...
--- надополнето: 5 мај 2012 во 17:14 ---

Chelsea FC @chelseafc
Team v Liverpool: Cech; Bos, Iva, JT (c), Cole; Mik, Lamps; Ram, Mata, Kal; Drog.

Ова е официјалниот состав за денес, претходниот што го постирав бил грешка.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јас сум против преселба. За финалето се надевам на победа. Тешко ќе биде ама можеме :). Мислам дека може да има и продолженија или пенали.

F

fantomX

Гостин
Прв знак на тотална безидејност од страна на Ди Матео, ова некни во секој поглед беше катастрофа. Секако дека физички сме никакви цела сезона, ама не мораше и тактички Њукасл да не срамни со земја. Како и да е, толку беше од ПЛ сезонава, останаа двете финалиња.

Замислата е јака , ама спомените од Stamford Bridge не можат да се заменат дури и за ваков изглед на еден стадион :) . Ако биде ова значи во случај " АКО БИДЕ " ќе ми фале Stamford Bridge :/
Не знам за вас, ама јас овде гледам апсолутно се, само фудбалски стадион не.

Внатре во зградата би бил, затворен стадион?

Од кај е сликава преземена уствари?

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Прв знак на тотална безидејност од страна на Ди Матео, ова некни во секој поглед беше катастрофа. Секако дека физички сме никакви цела сезона, ама не мораше и тактички Њукасл да не срамни со земја. Како и да е, толку беше од ПЛ сезонава, останаа двете финалиња.

Не знам за вас, ама јас овде гледам апсолутно се, само фудбалски стадион не.

Внатре во зградата би бил, затворен стадион?

Од кај е сликава преземена уствари?
Во аква паркот* :ROFLMAO:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ете го мајсторот. БРАВО. Нема умор за Рамирес.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Очекувано од Дрогба на Вембли :D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom