Фан Клуб: Челзи

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Преку од глава од скапи неиспланирани трансфери и шпекулациите за нив .... гррррррр

H

HoT IcE

Гостин
Нормално дека ќе има, сепак Челзи е во прашање.
Јас верувам само на извори од ЕСПН и Скај Спорт, досега во најголем број случаи информациите им биле точни.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Ве молам без вознемирувачки слики во фан-клубот, ми со лоши од самата идеја К. Роналдо да игра за Челзи.
Инаку за вчерашниот меч, можеби не заслуживме да победиме ама победивме па се надевам дека на Стемфорд ќе докажеме зошто заслужуваме да играме во 1/2 финале.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Мене па ми се лоши од помислата дека играчи како Малуда и Калу се едни од скелетот на Челзи..... така да Роналдо и не е најодвратна опција за Челзи.

H

HoT IcE

Гостин
Немој да плукаш по Калу, Малуда заслужува, Калу никако, никад не се бунел зошто е на клупа, а секогаш кога ќе добие шанса ја кроистил, и во многу пати се покажал како многу важен игра, посебно од клупа.
Малуда да, потполно потрфли последни 2 сезони.
Ронало во Челзи никако, неможам да го смислам тоа копиле.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја би го донел Ериксен у Челси како крило :D

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јас би ги шитнал Калу, Малуда, Фереира, Микел, (па и Лампард)

И би донел било кој

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Не се согласувам за Калу, едноставно не го ценам.... Фала му за голот, али требаше само да ја чепне топкана. Колку пати промашувал гол од 5 метра... Не велам дека нема давано некои позначајни голови, ама што све нема испромашено..
Искрено сакам да процвета и да распали, али можеби во некој друг свет.

H

HoT IcE

Гостин
Се додека имаме млади играчи како МекЕхран и Де Брујн на позајмица, јас гајле немам.:pipi:

H

HoT IcE

Гостин
Со изјавава Рамирес дефинитивно го потврди она.."headless chicken running"..:icon_mrgr:

L

Löwe

Гостин
Него прочитавте ли? Челзи као наводно понудиле 115 милиона евра за Роналдо.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Прочитавме али глупости не се за читање :D.Читам тоа што е реално.Челзи никад нема да понуди 115 милиона евра за Роналдо нит па он сака да дое у Челзи.Единствено нешто асално што го гледам сеа е Кавани,изгледа готова е работата уште да заврши сезоната и се ќе се знае..Прочитав дека може Капело да ни биде новиот тренер.

Kajgana Shop

На врв Bottom