Ја да сум место Ешли Кол, на секоја, па еве 5та утакмица ќе правам црвен картон, па може ќе му текни на АВБ да ме одмори малку, да не играм повеќе минути и од Чех.
Го имаме Фереира нели, кога веќе е очиглегно оти АВБ нема никаква доверба во Бертран.
И уште нешто, ни Пиазон ни овај новиов од Белгија нема да бидат ни приближно добри ко Скот Синклер, ќе прајме некогаш мубает и за то, исто ко шо го прајме пак муабетов кој го кажав и во почетокот на сезонава - дека АВБ сака да гради големи облакодери на лабави темели, дека сака да измислува топла вода.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 23:00 ---
1. Затоа што прави нелогични измени, што се покажа досега во многу утакмици,
2. затоа што го става малуда во состав,
3. затоа што не му дава шанси на младите играчи како бертранд , како мекехран(*сега на позајмица),
4. иако можеби нема врска со фудбалот зошто ги исклучи алекс и анелка од тренинфот на првиот состав?!
5. фактот што иако не му оди на торес како сам напаѓач никако не му дава шанса на стариџ на таја позиција,
6. фактот што не гледам никаква тактика никаква концепција, никаква идеја во играта,
7. фактот што примаме ненормално многу голови во одбрана,
8. фактот што кејхил го држи на клупа а босингва дрвото(иако даде гол на среќа) наместо иванович да игра десно а кејхил насредина,
искрено полошо издание на Челзи немам видено, со среќа нека ни е...
не е до играчите иако тие сносат кривица, до АВБ е!
1. На пример?
2. Нема врска, Малуда можи да е корисен играч, ама не ако од него се бара да игра место Лампард.
3. Добра поента, мада ова поарно е да се формулира како општо катастрофално ротирање на играчите, отколку како недавање шанси на млади играчи.
4. Со нив нешто беше поразлично? Одбранава на пример, нема некоја голема разлика со или без Алекс + шо беше повреден подолго време; времето на Анелка како плејмејкер помина со Анчелоти, а напаѓач плус не ни треба.
5. Добра поента.
6. Добра поента исто така, ја предочив и јас претходно, сликата се кажува.
7. Тоа беше на почетоков на сезонава, веќе некое време одбраната е солидна. Тоа шо е исто цело време, и е очајно, се нападите на Челзи.
8. Можеби, можеби и не - зависи колку Кејхил е вклопен во новиот тим.