Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Во право си и ти, и твојот пријател дека Стариџ солира многу пати и себичи.
Но да не заборавиме дека оваа сезона да не се неговите погодоци, многу пати ќе изгубевме и ќе немаше кој да асистира/погоди, едноставно детето е злато, а тоа што солира ќе се среди.

Мене ми е мило што Челзи почнува да форсира млади играчи, е тоа ми е многу мило.
Еднаш со другарче на сателитска кај него гледавме на ЧелзиТВ меч на резервите на Челзи, само не знам со кој играа, оној Пиазон и Чалобах ми оставија добар впечаток, гледам добри играчи во нив, само да се форсираат.
Друже,Стариџ е одличен играч,ти викам.Го обожавам и јас исто,ама ете понекогаш знае да заебе.

И морам да кажам уште ова.Ешли Кол разараше,душа им извади по лева страна.Како во најдобрите денови.

Гледам исто дека сите го фалите Тери,што е и за фалење,зошто изигра капитенски и не ебаваше жива сила,ама мора да признаете дека беше кривец за примениот гол.Го остави тоа лиглето црнечко да стигне прв до топката.

Romeu gave the ball away once tonight. (30/31) Slacking!

:cuc:

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Заеби работа,од кога заврши утакмицава ми идеш со ваков коментар.Фереира е фејл,милион пати не има упропастено.Тоа што сега изиграл една партија добра,не значи дека треба споменик да му се изгради.
Брзо си заборавил дека Бејл пред две сезони му го ваѓаше паметот на истиов стадион,кога Челзи изгуби од евреиве.
Да не копам назад, пишав мислење по првиот натпревар со Валенсија кога сите го пцуеја Калу дека такви играчи, и ги спомнав баш Калу и
Фереира дека се измислени за на клупа. Од таа утакмица Калу 2 пати влегува од клупа и дава 2 гола. Да, може да биле против послаби противници, али кога друг пат не заебал како против Валенсија?

Чех заеба против Виган и ајде, врска нема, ваков - таков. Колку пати претходно сме задржале 3 бода заради него, сега дека сме изгубиле 2 веќе крај на светот е и човекот треба да се стрела. И денес првиот гол - можеше да ја фати па не ја фати, ама покасно имаше 2-3 супер одбрани. Зошто тоа никој не го спомна?

И прилично голем дел од фановите тука се пали-гаси, кога не играме добро тогаш сите имаат маани, сите се криви, Боаш треба да се брка пошто прави глупи измени и слично, а кога играме добро - мора Боаш да остане подолго време и да направи ремонт на клубот.

Лампард прво легенда, па не е легенда му поминало времето, па пак е легенда. Истото и со Дрогба.

Дај одлучете се еднаш и готово.

В

Вори

Гостин
Да не копам назад, пишав мислење по првиот натпревар со Валенсија кога сите го пцуеја Калу дека такви играчи, и ги спомнав баш Калу и
Фереира дека се измислени за на клупа. Од таа утакмица Калу 2 пати влегува од клупа и дава 2 гола. Да, може да биле против послаби противници, али кога друг пат не заебал како против Валенсија?

Чех заеба против Виган и ајде, врска нема, ваков - таков. Колку пати претходно сме задржале 3 бода заради него, сега дека сме изгубиле 2 веќе крај на светот е и човекот треба да се стрела. И денес првиот гол - можеше да ја фати па не ја фати, ама покасно имаше 2-3 супер одбрани. Зошто тоа никој не го спомна?

И прилично голем дел од фановите тука се пали-гаси, кога не играме добро тогаш сите имаат маани, сите се криви, Боаш треба да се брка пошто прави глупи измени и слично, а кога играме добро - мора Боаш да остане подолго време и да направи ремонт на клубот.

Лампард прво легенда, па не е легенда му поминало времето, па пак е легенда. Истото и со Дрогба.

Дај одлучете се еднаш и готово.
Калу не заслужува да игра во Виган,на клупа да седи уствари,а не во Челзи.
За Чех спомнав само дека ја заеба,не доби којзнае каква критика од мене.
За Боас имам спомнато само за измените,во ниту еден момент не сум посакал негово заминување и отпуштање.Ја има мојата поддршка,па ако треба и 15-ти да бидеме сезонава.

Тоа што не играат добро и што се дрва како што викаш ти,не го оспорува фактот дека не се легенди.За да станеш легенда,не треба да играш констатно на врвно ниво.Така да ова нема некоја врска баш-баш.Занети игра лошо за Интер сега,ама пак е останат легенда,нели? :)

Ова што ми го пиша,баш и на погрешна адреса ти е некако упатено.Зошто гледам дека зборуваш демек за сите,ама мене ме имаш цитирано и се трудиш индиректно да ми кажеш нешто.

H

HoT IcE

Гостин
Значи ипак имало Кумановци, добро е, добро :icon_lol:

Гледам вика Псај за пали-гаси фанови, такви ги има секаде друже, јас по форуми сега почнав да дискутирам и да се дружам, но на Фејсбук читам коментари на оној Портал за Челзи, и што да ти кажам после нерешен резултат со Тотенхем и Виган, Боаш неколку пати идеше на бесилка, па беше повикуван да си поднесе оставка и така натака.
Тоа си е нормално, и џабе се трудиш да збориш, повеќето фанови на Челзи се глорихантерс, тоа е факт, откако Челзи почна да паѓа во криза се виде кој и како е, многу се пренасочија кон Сити и Барселона, тие што останаа барат квалитетна дискусија и прибежиште да си се тешат меѓу себе, еве ти пример фан клубов.

На Андре мора да му се даде време, очигледно е дека имаме потреба од ремонт, и нови трансфери, очајни сме во одбрана по таа десна страна, очајни сме во средината, плачеме за квалитетен плејмејкер.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Калу не заслужува да игра во Виган,на клупа да седи уствари,а не во Челзи.
За Чех спомнав само дека ја заеба,не доби којзнае каква критика од мене.
За Боас имам спомнато само за измените,во ниту еден момент не сум посакал негово заминување и отпуштање.Ја има мојата поддршка,па ако треба и 15-ти да бидеме сезонава.

Тоа што не играат добро и што се дрва како што викаш ти,не го оспорува фактот дека не се легенди.За да станеш легенда,не треба да играш констатно на врвно ниво.Така да ова нема некоја врска баш-баш.Занети игра лошо за Интер сега,ама пак е останат легенда,нели? :)

Ова што ми го пиша,баш и на погрешна адреса ти е некако упатено.Зошто гледам дека зборуваш демек за сите,ама мене ме имаш цитирано и се трудиш индиректно да ми кажеш нешто.
Tебе те цитирам пошто со тебе го имав муабетот за Фереира, така?
Ако сакав нешто да ти речам, ќе ти речев, а вака генерално дали не е вистина тоа шо сум го пишал? Види ги мислењата после некој пораз или општо лоша игра на Челзи тука, и оди види ги на пример на фејсбук фан пејџот на мк фан клубот коментарите и спореди ги, трагично е тоа шо ретко кој наоѓа нешто позитивно, се мора негативно да е.

F

fantomX

Гостин
Фановите и треба да бидат gloryhunters, која е поентата да си фан инаку?

В

Вори

Гостин
Им ги знам мислењата,дури и ние некогаш така во афект ќе пишеме,ама не го мислиме тоа,нормално.
Тоа ти се дечица другар,жедни за титули и успеси.Тие не се вистински фанови.Јас случајно начекав неколку ''ватрени''навивачи на Челзи во една кладилница.Кога Стариџ изедначи против Ливерпул,јас се убив од викање и радување и ми се чудеа,а овие така ладно си седеа,си пијуцкаа од кафененцето и викаа дека уште еден гол и ќе го фателе Челзи на ливче.Кур ги пуца.

На фејсбук неколку пати тие ретардите ги имам читано и немам збор.Ама кој ги ебе.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 23:56 ---
Фановите и треба да бидат gloryhunters, која е поентата да си фан инаку?
Океј е,ама не можеш секоја сезона да освојуваш ти титули.Особено не кога денеска имаш феноменални екипи.
Фан е да си со тимот и во добро и во лошо,а не само во добро.

H

HoT IcE

Гостин
Абе глорихантер не треба да бидеш, не ме сфаќаш.
Сите ние почнуваме да навиваме за некој тим поради освојување на трофеј, некој поради играч, ама ретко кој останува верен фан на тој тим, кога се јави нова мода со друг тим, истиот тој фан се декларира како фан на Барселона да речеме.
Почна Барса да губи, тој се враќа на Челзи, пример давам. :icon_lol:

Јас за Челзи навивам поради трофеите од ерата на Мурињо, поради машката игра која се играше, поради индивидуалци како Тери и Лампард, кои ги гледав како богови во фудбал, влијаеа повеќе фактори, плус дедо ми е фан на Челзи, тој па навива поради Ѕола, ме разбираш ли?
Мојата љубов кон Челзи сеуште е иста, сеуште истата пасија ме одржува да го пратам секој меч како во 2004/2005, а некои не.

F

fantomX

Гостин
Им ги знам мислењата,дури и ние некогаш така во афект ќе пишеме,ама не го мислиме тоа,нормално.
Тоа ти се дечица другар,жедни за титули и успеси.Тие не се вистински фанови.Јас случајно начекав неколку ''ватрени''навивачи на Челзи во една кладилница.Кога Стариџ изедначи против Ливерпул,јас се убив од викање и радување и ми се чудеа,а овие така ладно си седеа,си пијуцкаа од кафененцето и викаа дека уште еден гол и ќе го фателе Челзи на ливче.Кур ги пуца.

На фејсбук неколку пати тие ретардите ги имам читано и немам збор.Ама кој ги ебе.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 23:56 ---

Океј е,ама не можеш секоја сезона да освојуваш ти титули.Особено не кога денеска имаш феноменални екипи.
Фан е да си со тимот и во добро и во лошо,а не само во добро.
Нормално е да плукаш по тимот ако не ги бидува, тоа го прави вистински фан. Тоа значи дека баш „кур те боли“ за тимот, дека не си рамнодушен. Рамнодушноста е најлоша.
Ако во лошо се свртиш кон друг клуб, тогаш е друга приказна, тоа веќе не е фан.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Вори:

Стариџ знае доста да исебичи, и да усере акција, но да не беше неговиот допринос сезонава ќе бевме барем 3-4 места подоле (со оглед на минималната бодовна разлика од 4-8 место)
На крај краева, со овој "креативен" среден ред и јас би играл така

Тешко гостување, во глобала гледано солидна игра, неможе да се пожалиме. Некој го спомна Тери како виновник за голот но што е тука е, клапчоно има нозе нешто пократки од 4 метри, почеток на утакмица, не фатија неспремни и бидна работата...

Туку едно нешто ме загрижува:
Овој Челзи незнае да организира контра напад. Во буквална смисла

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Чек да ве прашам што толку имате против Ферериа па според мене сум пишал и поназад дека Фереира е бољи од Босинва кој 1 ќе изигра 10 ќе усере.

Kajgana Shop

На врв Bottom