Фан Клуб: Челзи

Член од
1 јануари 2025
Мислења
204
Поени од реакции
670
Go imame Madueke, stigaat Paez i Estevao i pak lupnale pari za novo krilo. Daj be nekoj neka gi zgazi pred Stamford dvajcava autisti od sportski direktori.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.096
Поени од реакции
2.040
Нема никава идеја во играта.

Санчез ниту една висока топка небоксира или фати како треба.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.819
Поени од реакции
2.199
Срамотно издание денес. 2 милијарди потрошени играме без шпиц.

Член од
26 август 2008
Мислења
763
Поени од реакции
566
Не знам што е помртво, клубов или форумов...

Член од
1 јануари 2025
Мислења
204
Поени од реакции
670
Потрагично од тоа што денес требаше да тепаме 3-0 минимум и што Мареска реши да се пичка како класичен италијанец и да се комплетно брани и затвори последни 20 минути е тоа што ликот уствари ја има офарбано брадата црна.
Не бива од овој нит човек, нит менаџер, дајте друго дете, брада ќе ми фарба.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
204
Поени од реакции
670
x5yo1shgtose1.png
Moisés Caicedo vs Spurs: 100% Successful dribbles (1/1) 100% Long balls (5/5) 100% Tackles won (4/4) 89% Ground duels won (8/9) 90% Pass accuracy (37/41) 1 last man tackle

Не ми се пишува у ПЛ темата пошто ќе треба уште некоја ферка да закажам а пун ми е календарот за следно доаѓање во МК ама Каиседо си е лагано број 1 ДМ во ПЛ и буквално секое евро за него злато вреди, душа и срце на тимов, гине секој меч, злато вреден играч, добивме и боља замена за Канте од колку што мислевме, какво играчиште.:love:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
180
Поени од реакции
350
Nema ni 5 da zavrsat, ovoj Tim na Chelsea nema dusa, Palmer veze nema, Jackson ne postoi, drvo nevideno, Mareska oim of fudbal nema I. T. N. Sramota na tolku potroseni miljardi Ls da ne igrat. A, of Brentford kje go jadat slusajte MI g zborot

Член од
26 август 2008
Мислења
763
Поени од реакции
566
Nema ni 5 da zavrsat, ovoj Tim na Chelsea nema dusa, Palmer veze nema, Jackson ne postoi, drvo nevideno, Mareska oim of fudbal nema I. T. N. Sramota na tolku potroseni miljardi Ls da ne igrat. A, of Brentford kje go jadat slusajte MI g zborot
Ај кладба дека ќе се пласираат во ЛШ?

Ако се пласираат тогаш ќе треба да земеш да го прочиташ
Дигитален речник на македонскиот јазик

Ако не, јас ќе притиснам Alt+Shift и ќе пишувам како да имам пола мозок.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Fofana operacija na buten muskul i out do kraj na sezonata...
Автоматски споено мислење:

Sanchez...

Последно уредено:
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.096
Поени од реакции
2.040
Досадно полувреме, 45 мин ми изгледаат како да играат 2 саата.
Топла вода од Мареска со бекови како плејмекери изгледаат болно за гледање.
Дузбери, Мадуеке и Нкунку лагано, Енцо секој пас му е наназад.

Што се случи со тимов стварно не ми е јасно, голема енигма како овој тим е во топ 4.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.096
Поени од реакции
2.040
Енцо нема ни 30 посто тоа што го имаше Лампард во нозете.
Имаше две прилики за шут ниту голот не го погоди, да не зборам за долги топки или дијагонали.

Челзи кога освојуваше титули крилата знаеја да се ушуњаат позади штопер да најдат начин како да закачат со глава центаршут сега
Санчо, Мадуеке си стојат надвор од 16.
Можно е и заради глупава тактика со тоа што бековите се внатре а крилата се извлечени надвор од 16 но пак тука треба и осетот за гол да проработи кај играчот.

Секоја често моментално од целиот тим за Каиседо останато ништо. Санчез има одбрани ама џабе кога нема рутина во основни работи ќе промаши пас, ќе му испадне топка лошо ќе избоксува.

Kajgana Shop

На врв Bottom