dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.349
Далеку од тоа, бољи трансфер е Санчо од Мудрик и Стерлинг (иако за Стерлинг ок е, сфаќам, само платата беше проблем кога го донесоа)Ovoj Sanco ne e tolku golem problem kolku Sterling koj go dadoa na pozajmica I pola od platata ja plaka Chelsea, ocigledno ovie sto se vo onoj rang na wage bill lesno mozat da gi prodadat taka ke bide I so ovoj Sanco ako nema nikakov doprinos (nesto mislam deka ovoj sistem ke mu odgovara) bi go prodale. Feliks moze da go koristi kako napagjac, Palmer veke igrase koga Dzekson ne e na teren. Grandiozna diva izleze ovoj Osimen.
Проблем е што е непотребен Санчо, ама како што реков погоре, ваљда некој договор имало "За да го избркаме Стерлинг ќе мора да донесеме некој" или шо знам
Нето ваљда не бил доволно да се избрка Рахим
Ајде бе, Конференциска можеби ќе биде наша, баш се жалев дека тимов не е толку доминантен за КЛ и фалат играчи, Санчо/Феликс/Нето тип на фаци дефинитивно се потребни таму
Е сега уште немаме асална одбрана, ама шо има везе 5-3 утакмици ќе играме, башка во КЛ никој нема да ни напаѓа секако
А во ПЛ ако губиме ќе ни треба офанзивен играч за да внесе жар за да дадеме гол така да..
Автоматски споено мислење:
Инаку за после се надевам на победа и се надевам Феликс ќе даде уште еден, од овие трансфериве нови за него ми е мило како играч барем, се надевам ќе ја искористи шансава