Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да тепаат ни тие ни тие. 3 или 4 бода ќе завршат работа. А не е ни битно, ако тепаат во финалињата.Pak e tesno, pod pretpostavka West Ham i Liverpool da tepaat se' do kraj, nie ke treba i Lester i Vila da gi tepame vo PL.
Pak e tesno, pod pretpostavka West Ham i Liverpool da tepaat se' do kraj, nie ke treba i Lester i Vila da gi tepame vo PL.
Е ајде де, кај се погодија и двајцава слични..барем еден некако да се кренеше на следново ниво..За муабетот на драгонот од претходно. Кристенсен во суштина е сличен играч на Зума, но во овој систем на Тухел и оваа сезона, Кристенсен иако се губи на големи мечеви, мора да игра.
Зошто?
Еве зошто:
И ако продолжи Тухел и следната година да ја гради играта од задна линија, а ќе продолжи, нужен е дефанзивец што знае со топка поприлично добро. Меѓудругото.
Е ајде де, кај се погодија и двајцава слични..барем еден некако да се кренеше на следново ниво..
Ма да нц, ја за финалето ЛШ кажав ниеден од овие да не игра, некако посигурно ќе се осеќам со Азпи во задната тројка (нели, со Рудигер и Силва), а Џејмс на десната позиција, мислам ова моментално ни е најдобриот тим за одбрана (да, знам, не е совршен Азпи ама сепак, бољи е од овие за финалето)
Здравје, Томори да си го вратиме догодина.......иако постои огромна опасност и тој да заврши како Зума/Кристенсен со голем потенцијал па да стагнира..кој го знае