Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо чудно вечерва да ги видеме Тино,Гилмор, Ливраменто, Леви и фали уште Бате Левис :D

Ќе ми фали Тами :(

Иначе горе доле го погодив тимот, само одбраната мислам една утка имав.

Ете, знаев дека прашање на време е кога Кепа ќе стартува, така да и ова не ме изненадува.
Ама ме става на мисла дали ќе стартува во ФА Купот бидејќи цело време таму бранеше.

Finishing vezbanje vo off-sezona mora...
Автоматски споено мислење:

Jorginho :eek:

ХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХХААХХА

Ниту една екипа, ќе повторам по милионити пат, не промашува олку шанси колку Челзи. Нити една во Европа, загарантирано.

Маунт пет пати се најде во прилика за гол, пет пати или му ја додаде на Лено, или погодуваше играч. За она на Хаверц не сакам да зборувам воопшто. Ова е недозволиво, баш срамно за професионални играчи.

Примениот гол е трагедија, само се надевам и ќе бидам клише, дека ова нема да се случува со Лестер и Сити.

Нека запнат во второ барем бод да извадат, нека си ебат мајката.

Многу ме напиња утакмицава :@ :@

леле каков бесконечен еџинг без завршниац е утакмицава лелелелеллеле :@

Последно уредено:
Shto gledame lugje auuu katastrofa

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Ke mora i Lester i Vila da gi tepame...

Dva pati stativa be...

Нема потреба од нервози, ионака го окончавме местото во ЛШ со победата над Сити.

Им поклонивме победа на Арсенал.

Ова е типичен пример на екипа што е уморна и не и се игра, исто како со Брајтон, паметот им беше на друго место очигледно.

Тоа е, ќе чекаме киксови на другиве екипи.

Срамота е што не успеаја барем еден гол или шо знам.

Тоа е, Тухел сеа мамата ќе им ја ебе, ќе влезат јако во ФА Купот, па навиваме за киксови :D

Најлоша партија сезонава?
Не бе.
Не е ни најлоша под Тухел (Брајтон)

Нема потреба од нервози, ионака го окончавме местото во ЛШ со победата над Сити.
Pak e tesno, pod pretpostavka West Ham i Liverpool da tepaat se' do kraj, nie ke treba i Lester i Vila da gi tepame vo PL.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom