Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
MATCH PREVIEW: SUNDERLAND VS CHELSEA
Во составот се вратени Чех и Давид Луиз (отсуствуваа заради повреди) и Стариџ кој имаше суспензија од 3 натпревари..
Да се прашувам јас утре вака би го поставил тимот:

Чех
Босингва-Тери-Алекс/Иванович-Ешли
Меирелес-Микел-Лампард/Рамирес
Стариџ/Анелка-Торес/Лукаку-Мата/Малуда

...сигурно... а Тери? или се плаши жена му да не му ја опне...
А ти да речеме создадеш свое мислење а не да го копираш фантомХ и неговите бескрајни глупости пишани на форумов, голем дел.
За него, нема салам играч во Челзи, а во моментов Тери не гледам зошто е лош играч.
Само да се нашло да серете, идите навивајте за Барселона таму е се перфектно.
Страшно се напиздувам од вакви коментари.

А ти да речеме создадеш свое мислење а не да го копираш фантомХ и неговите бескрајни глупости пишани на форумов, голем дел.
За него, нема салам играч во Челзи, а во моментов Тери не гледам зошто е лош играч.
Само да се нашло да серете, идите навивајте за Барселона таму е се перфектно.
Страшно се напиздувам од вакви коментари.
Како прво не копирам никого,
како второ сметам дека Челзи има и сјајни играчи, но сепак некогаш треба и тие на клупа да седнат. Мора да признаеш дека и Тери заслужил да биде на клупа еднаш-два пати.
Како трето воопшто не ги сакам Барселона и нема причина да навивам за нив.
Само ја изјаснив мојата фрустрираност према имунитетот на Тери.
Твое право си е да се напиздуваш.

Дојде по толку кратки преговори затоа што немаше друг избор.Ако останеше во Ливерпул ќе грееше клупа,кај нас сигурно ќе има поголема минутажа.
разумно гледано на работите, и сам изјавил дека не сакал да го напушти Ливерпул, меѓутоа сакал повеќе да игра, а и ќе игра кај нас сигурно, прв состав

Во право е Торес

Ако не даде некој гол у наредните утакмици, ќе видеме колку е во право :)
Абе кај се прави шампионски тим кога зимаш играчи од Ливерпул? Да беа многу добри, немаше таков пост да прават од 20 години.

Chelsea team vs Sunderland: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Meireles, Lampard, Mata, Anelka, Sturridge
--- надополнето: Sep 10, 2011 1:33 PM ---
Chelsea Subs - Hilario, Luiz, Romeu, Torres, Malouda, McEachran, Kalou

Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:

1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
16 Raul Meireles
8 Frank Lampard
23 Daniel Sturridge
39 Nicolas Anelka
10 Juan Mata

Subs: 40 Hilario, 4 David Luiz, 6 Oriol Romeu, 20 Josh McEachran, 21 Salomon Kalou, 15 Florent Malouda, 9 Fernando Torres.

Леле Анелка во прв тим :/ Ајде со среќа да ни е и се надевам дека Анелка денеска подобро ќе игра и Миерлеш добро ќе го започне своето деби во Челзи

СУПЕР! Стариџ во првите 11 !!!! Тоа ме радува.
Со среќа....
KTBFFH !

Анелка најмногу му оди со Сандерленд,има одлична статистика на натпреварите со нив..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom