Фан Клуб: Челзи

P

PewDiePie

Гостин
Барем Босингва и Торес изиграа на ниво,само следен пат Боас памет во глава Калу на клупа Дрогба на терен и ќе има 3 поени.

A

Auditore

Гостин
Барем Босингва и Торес изиграа на ниво,само следен пат Боас памет во глава Калу на клупа Дрогба на терен и ќе има 3 поени.
Беше приморан да го игра Калу таму, неможе Торес и Дрогба заедно да функционираат, туку ајде ќе се врати Стариџ па ќе бидат партали по таа страна.
Дрвоно Калу нејќам да го видам, црево.
Иначе овие од Стоук цело време идат на тоа да повредат некој, колку само груби стартови имаше..и недосудени 2 пенала, али ајде..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Заслуживме да победиме според играта у второ .. Ај се надевам ке земеме еден креативен играч (Снајдер,Модрич,Насри) и по можност едно крило да не го гледам бедниот Калу веќе..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ех Калу заборавив...добро бе кој кур игра тој прва постава ко појма нема...црево од фудбалер бе..појма нема човекот од фудбал...си прави филмови се влечка се дрибла..ццц,дај нека игра Стариџ на негово место,трагично е веќе...

F

fantomX

Гостин
Не туку лупајте зелени, основата на овој тим стана трула и никаква - ова е тим за кој желба и пресинг се непознати работи. То се влечи од 2008 и помочаното финале во ЛШ па наваму, ова не е ништо ново. Не ми смета 0-0 во прво коло, ми смета овај трагикомично одвратен карактер на овој тим. Не да ми смета, на повраќање ме тера. Држење темпо на игра - што беше тоа? Да се помочам во играта со додавања и слични глупости, носете се мамичето ваше сите кои дрвите такви глупости и го распиувате тоа шо Челзи е. Ако веќе и нешто воопшто остана од тоа...

Сите молитви за овој тим предводен од чудото АВБ и толку саканиот заради најглупа можна причина РДМ, а сега продолжувам да гледам екипи кои имаат карактер, способни да држат темпо со пресинг во играта во Реал Мадрид и Барселона.
--- надополнето: Aug 14, 2011 8:59 PM ---
Еве едно искажување тамам стокмено за да го дообјаснам ова моево...
Па нормално дека тешко играме,овие копачиве не ни дозволуваат да развиеме игра,да им се мочам во екипата без никаква идеја во играта.
Не ни дозволуваат да развиеме игра?
Да не можеби треба и без голман да играат, па да не мора никој да се мачи и Челзи едноставно да победи? И која всушност игра чекаме Челзи да ја развие? Која е играта на Челзи? ЈА НЕМА. Додавања, финти, глупости....се знаеше шо е Челзи. Агресија, цврстина, карактер. А сега нека биди младинска школа на Барселона.
Баш Стоук имаше идеја во играта - долги топки кон напаѓачите кои треба да ги спуштаат на земја и да се постигни гол. Ова е крајно примитивен и невкусен план, ама е план, идеја. За разлика од мавтањата и мрцварењата од страна на тимот на Челзи кои личеа на се, само не на план или идеја.

Значи веќе не е до прашање квалитет или неквалитет на играчи, системски работата е ебана, труло, труло е.

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Да се надеваме дека изјавата на АВБ на крај ке биде точна, мн ни се потребни крилен напаѓач и еден плеј, според мене идеални решенија ке бидат Хазард и Модрич, дај боже да е вистина тоа дека Реднап омекнал и ќе го пушти Модрич, меѓутоа треба да се земе во предвид дека тука главниот збор го има копилето Леви, кој се запнал да прави конкурентен тим за титулата, меѓутоа треба да се гледа дали играчот има желба да игра за тој тим или не, зорле ниш не бива:D

В

Вори

Гостин
Не туку лупајте зелени, основата на овој тим стана трула и никаква - ова е тим за кој желба и пресинг се непознати работи. То се влечи од 2008 и помочаното финале во ЛШ па наваму, ова не е ништо ново. Не ми смета 0-0 во прво коло, ми смета овај трагикомично одвратен карактер на овој тим. Не да ми смета, на повраќање ме тера. Држење темпо на игра - што беше тоа? Да се помочам во играта со додавања и слични глупости, носете се мамичето ваше сите кои дрвите такви глупости и го распиувате тоа шо Челзи е. Ако веќе и нешто воопшто остана од тоа...

Сите молитви за овој тим предводен од чудото АВБ и толку саканиот заради најглупа можна причина РДМ, а сега продолжувам да гледам екипи кои имаат карактер, способни да држат темпо со пресинг во играта во Реал Мадрид и Барселона.
--- надополнето: Aug 14, 2011 8:59 PM ---
Еве едно искажување тамам стокмено за да го дообјаснам ова моево...

Не ни дозволуваат да развиеме игра?
Да не можеби треба и без голман да играат, па да не мора никој да се мачи и Челзи едноставно да победи? И која всушност игра чекаме Челзи да ја развие? Која е играта на Челзи? ЈА НЕМА. Додавања, финти, глупости....се знаеше шо е Челзи. Агресија, цврстина, карактер. А сега нека биди младинска школа на Барселона.
Баш Стоук имаше идеја во играта - долги топки кон напаѓачите кои треба да ги спуштаат на земја и да се постигни гол. Ова е крајно примитивен и невкусен план, ама е план, идеја. За разлика од мавтањата и мрцварењата од страна на тимот на Челзи кои личеа на се, само не на план или идеја.

Значи веќе не е до прашање квалитет или неквалитет на играчи, системски работата е ебана, труло, труло е.
Вакви коментари некаде Октомври месец.Од прво коло против Стоук не можеш да ги заклучиш овие работи.
И не се прави на Тошо кога и сам знаеш дека и Манчестер,Арсенал и другиве поголеми екипи од ПЛ играат тешко на гостувањата кај Стоук,а и сам знаеш дека се најкопачката екипа која на секој можен начин пробува да ти ја умртви играта и игра таканаречен анти-фудбал(ова од момцине од Барселона го научив :D).
Така да почекаме уште малце,па после ќе пцуеме,колнеме,судиме...И ако не ти се свиѓа Челзи,каков и да е,тогаш навивај за Барселона или Реал.И така ги спомна во постот.

едит:Таткото на Микел бил исчезнат,најверојатно бил киднапиран во Нигерија.Заебана работа...само се надевам дека случкава нема да влијае многу врз играта и формата на Оби.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Таткото на Џон Оби Микел е исчезнат од петокот и се претпоставува дека се работи за киднапирање и покрај тоа што сеуште не е побаран откуп. :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom