Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дали сме ние тоа и официјално второ место или сум ќор? :pos:
Се ми мириса дека на крај пак ние ќе се бркаме со Јунајтед ... Од толку бедна сезона стигнавме до 2-ро место .. Дефинитивно и Арсенал не заслужуваат ни трето место а камо ли титула ... не ја гледав утакмицата цела, подгледнував по малце, гледав ел класико, али ајде честито победа, што да кажам друго ...

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Честито победа, ќе биде интересно до крај.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Прво: ЧЕСТИТО ПОБЕДА,СЕ ВРАЌАМЕ НА 2РО МЕСТО :pos:

Да се купеа минатото лето неколку добри играчи,да останеа неповредени Лампард,Тери,Алекс,ДД во клучниот период ноември-декември и почеток на јануари можеби сега ке бевме први на табела. Јунајтед не е толку добар сезонава колку што Арсенал и Челзи лесно оставаат бодови..
Сезоната ја изгубивме на натпреварите со Сандерленд,Бирмингем,Волвс,Евертон,Астон Вила.. Во вакви натпревари ни требаа искусни играчи како Балак,да ја држат средината..
Следната сезона се надевам на титула под услов да се земат неколку класа играчи..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
В

Вори

Гостин
Дали сме ние тоа и официјално второ место или сум ќор? :pos:
Се ми мириса дека на крај пак ние ќе се бркаме со Јунајтед ... Од толку бедна сезона стигнавме до 2-ро место .. Дефинитивно и Арсенал не заслужуваат ни трето место а камо ли титула ... не ја гледав утакмицата цела, подгледнував по малце, гледав ел класико, али ајде честито победа, што да кажам друго ...
Изгледа си ќор штом со олкав фонт пишувавш :pos:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Е ај да му се множат... :)
NOT !
Играчов дава се од себе,ама не е веќе играч за Челзи.. Ни треба млад брз десен бек,нешто како Ричардс,ВДВ.

П.С Супер ти е аватаров ! :helou:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
NOT !
Играчов дава се од себе,ама не е веќе играч за Челзи.. Ни треба млад брз десен бек,нешто како Ричардс,ВДВ.

П.С Супер ти е аватаров ! :helou:
Сега на лето ќе го шитнеме :)

П.С. Фала :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Среќен Роденден на Давид Луиз и Микел,и на двајцата им е 24ти !

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Наредни 2 меча ни се со Вест Хем дома и Тотенхем дома. Сакам да ги икривиме БЕДНИВЕ !

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Ќутни бутни работава :icon_lol: како и да е, ова е реалната слика во пл, 2та најаки тима ќе се борат за титулата.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Следни 2 кола Вест Хем и Тотенхем :vozbud: Интересни натпревари...

Kajgana Shop

На врв Bottom