Фан Клуб: Челзи

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
АБЕ КОГА ЌЕ ТРГНЕ, ТРГНАТО Е !! :pos: :vozbud:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Денеска нешто посебни, се шири позитивна енергија.. или ми се чини :smir:

A

Auditore

Гостин
Се шири секако дека се шири, штета што само против екипи од калибар на ВБА, Бирмингем.

Ќе видиме како ќе продолжи Челзи до крајот, доколку се продолжи во вакво темпо, и не се губат смешни бодови, тогаш би размислил за тоа дека треба да навивам да се даде уште една шанса на Анчелоти, секако со нови играчи.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
според мене, и по некоја неверојатна случајност да ја освои титулата сепак треба да си замине од кормилото на челси карло...!!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ни одговара резултатот од комшииве

--- надополнето ---

ако ми го утепаат оби ван кеноби ќе ги пукам :) :violent1:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Секоја чест за Дрогба, само малку на крајот ме изнервира што не му даде шанса на Торко да шутира.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Дада, откако влезе само него го гледам, и Торес, од Бертран презадоволен, а Торес изгледа е пропала инвестиција, шмокљан, во право биле фановиве на Ливерпул за него.
Стварно незнам што ке се прави со него.. ептен не му оди.. Нека проба со помладите да го пушти во напад, Малуда и Калу например. А мислам дека треба да почне Џош наместо Лампард да го пушта на вакви утакмици.

A

Auditore

Гостин
^
Ако не си ја пронајде формата и да почне да дава голови, на лето шут-карта да му ебам аматерот.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
^
Ако не си ја пронајде формата и да почне да дава голови, на лето шут-карта да му ебам аматерот.
Дај молим те размисли што зборуваш, не го земавме за 4 месеци да му се сневиди.

Ако не сега, машината редовно ќе работи следната сезона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно незнам што ке се прави со него.. ептен не му оди.. Нека проба со помладите да го пушти во напад, Малуда и Калу например. А мислам дека треба да почне Џош наместо Лампард да го пушта на вакви утакмици.
Џош играше денес во реваншот од FAYC со младинците на ОТ.

A

Auditore

Гостин
Дај молим те размисли што зборуваш, не го земавме за 4 месеци да му се сневиди.

Ако не сега, машината редовно ќе работи следната сезона.
Абе ајде, лично веќе неверувам во тоа, тотално ме разочара, нема никакви движења по терен, ко обичен аматер е.

Kajgana Shop

На врв Bottom