Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Не знам за вас,ама све мислам дека ќе ги здрвиме Фулам вечерва.Одамна ги немаме многу тепано.Све со по еден гол разлика.Епа редно време е тоа да се смени.
Ако дадеме првите 20 минути гол сигурно идеме над 3 гола..Ајде мора да ја тепаме оваа!Ја ставам и на спортска 1 за големи пари.

F

fantomX

Гостин
Дрогба заболе од маларија

09.11.2010

Тренерот на Челзи Карло Анчелоти објави дека кај напаѓачот Дидие Дрогба е дијагностицирана маларија.
Фудбалерот од Брегот на Слоновата Коска се жалеше на треска пред мечот против Ливерпул во неделата. Дрогба влезе во игра во второто полувреме, а Челзи загуби со 2:0.
Вчера на Дрогба му е направен тест на крвта и е констатирана маларија, а Анчелоти не може да си објасни од каде овој фудбалер се заразил.
Ми текнува на Коло Туре, пред едно две-три години, од ко му беше дијагностицирана болеста загуби значајно од својата сила и подготеност.
Додуша колку шо знам, најмногу зависи од секој организам посебно, ама сосема реално е ова да биди почеток на крајот на Дидие Дрогба.

Ќе ги стигне поразот,кај ќе бегаат ?:smir: Па и да немаат пораз преку к..

1. Chelsea 11 8 1 2 27 5 25
2. Man Utd 11 6 5 0 24 13 23
Јас сериозно мислам дека Манчестер Јунајтед ќе ја истера оваа сезона без пораз во Премиер Лигата, втора таква екипа по таа на Арсенал.
Вечерешната сигурна победа над Манчестер Сити треба само да биди показател за тоа.
Ако то не им биди доволно за титула, алал да ни е.

Сакате да ви кажам што ќе се случи во идниов период?
Ќе ти тепаме Фулам утре.Исто така ќе ги тепаме и Сандерленд во недела.Па после ќе ја тепаме и Жилина,за да на крај изгубиме или кикснеме со Бирмингем на гости.
Знаете зашто?Затоа што едноставно не можеме да победиме 3 утакмици по ред во ПЛ и не знаеме да одржиме континуитет на играта и резултатите.
Ако не биде вака,да ме плукате.
Две победи во низа е една сосема задоволителна статистика! :kesa:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Chelsea are expected to start in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
12 John Mikel Obi
18 Yury Zhirkov
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 43 Jeffrey Bruma, 7 Ramires, 46 Josh McEachran, 44 Gael Kakuta, 23 Daniel Sturridge.

Fulham are expected to start in the following 4-4-2 formation:

Schwarzer; Kelly, Briggs, Hughes, Hangeland, Briggs; Davies, Murphy (c), Etuhu, Duff; Dempsey, Dembele.
Subs: Stockdale, Paintsil, Greening, Dikgacoi, Gera, A Johnson, E Johnson.

The referee is Martin Atkinson.

Стримови:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=93720∂=sports

F

fantomX

Гостин
Ако Ешли Кол умри на стадион пред Алекс Фергусон виновен е Карло Анчелоти и само Карло Анчелоти.

МекЕкрааааан!!! ! 1! 1!!! :vozbud::tv:

В

Вори

Гостин
Дебел еден низаеден,пак по старо си тера.
Иначе МекЕкран е на клупа тоа е битно :pos:

Жирков пак треба да го гледам,Рамче фала Богу на клупа,Тери не му е местото во прв состав,барем не утакмицава,истото важи и за Кол.

Иначе сака некој да се кладиме дека Еткисон ќе ни свирне пенал?

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
абе фереира не баш нај нај како лев можеби ке влезе таму накај 70 а ван аанхолт го нема ни на клупа можеби има некој проблем

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom