Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d98cb383-71e2-4812-93ed-01bd08dec7ea&ln=3&typeBack=default

Чики?Па боље овој него Арнесен и идиотите околу него...знам дека кога беше во Барселона донесе ептен добри играчи.
Да не малку брзо иди ова? Јасно е дека Арнесен е компир, ама што по ѓаволите му се даде таква функција пред нецела година ко е за бркање?

Тони Тери - Џон Тери - Ванеса Перонсел - Вејн Бриџ

----------------------Есиен

...:pipi:
Тери игра лево во центарот на одбраната. :tv:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Да не малку брзо иди ова? Јасно е дека Арнесен е компир, ама што по ѓаволите му се даде таква функција пред нецела година ко е за бркање?

Тери игра лево во центарот на одбраната. :tv:
Знам дека игра лево, ама ги измешав машко/женско најизменично за да се создаде поголема хармонија

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.mk/nova/index.php?option=com_content&view=article&id=381%3A2010-07-26-10-42-40&catid=45%3A2010-05-03-12-29-12&Itemid=96

Ајде глупациии ајдееее, распродајте све младо и надежно, чувајте го старото ѓубре

В

Вори

Гостин
Дечки ја одам на кај Охрид едно 7-8 дена,па здравје ко ќе се вратам сакам да видам два-три трансфери...:tv:
Се зезам бе,какви трансфери,ќе бидам задоволен да се опорави Бенајун,тоа за мене е рамно на засилување.

Останете ми поздравени и се читаме..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
Дечки ја одам на кај Охрид едно 7-8 дена,па здравје ко ќе се вратам сакам да видам два-три трансфери...:tv:
Се зезам бе,какви трансфери,ќе бидам задоволен да се опорави Бенајун,тоа за мене е рамно на засилување.

срекен пат и убаво да си поминеш а за челзи не се многу секирај нема што да испустиш

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

Убаво да си поминеш...и кога ке се вратиш кога ке ја отвориш официјалната што да видиш...Official Aguero joins Blues:vozbud:

A

Auditore

Гостин
Секако дека се потребни,ќе коментирам само за играчкиот кадар..
Потребни се засилувања,секако.
Рамирес,Давид Луиз и Нејмар.
Рамирес е многу поактивен од Микел и подобар во дефанзива во секој поглед..
Давид Луиз не знам многу за него али сум слушнал дека е добар во одбрана..
Нејмар е тоа што фали зад Дрогба..
Секако намалување на платите на ѕвездите во нашиов тим и намалување на старосната граница.
Со самото доаѓање на Анчелоти забележавме многу промени во тимот се надевам дека така и ќе продолжи..
СРЕЌНО

F

fantomX

Гостин

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/07/27/2043438/premier-league-could-reject-chelseas-20-million-deal-for-benfica-

Joj.... :pos2:
Настрана смеата, јас би стоел настрана од секој играч каде што се смешани Киа Чорбаџија и Мино Раиола. И Пини Захави е матен, ама тој одамна „го цеди“ Челзи, а со Бенајун гледаме дека то нема да прекини.

П.С. : Six million euros and you can buy half a man. What kind of ******* world do we live in?

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=10604:2010-07-27-07-48-39&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4

Наместо 27 милиони за Луис, да си го земеме будалава назад, 1-2 години да крпи дупки, па евентуално да се надеваме на некој од академијата и не би било така лоша идеја...
Бане и Алекс се под 30 така да теоретски имаат уште 4-5 години игра на високо ниво, доволно за некој/и од младичите да се комплетира

П.С. Сеа кога го видов Матич на фотографиите ми текна, пак ќе се повторам:
Оваа висина и снага мора да бидат подобро искористени. За напад тешко, ама за стоперска позиција не би било лошо да се проби.

F

fantomX

Гостин
Галас замина на таков начин шо многу поверојатно е Вејн Бриџ да се врати назад отколку тој.

Јас би одел на Ричардс ако е меѓу „ѓубрето од Истленд“. Барем ќе се број и ко „домашно-растен“ играч. :icon_bigg

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе може и Ричардс, солиден играч е а башка млад ако не се лажам.
Поентата ми беше ако веќе се штеди на плати, нека се штеди и на трансфери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom