Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
Коњ, копито, на културен начин кажано- деструктивец!
абе деструктивци колку што знам во челзи беа и се есиен микел диара макелеле минеиро а за балак првпат слушам од тебе.
балак во челзи ја имасе улогата иста како лампард да ја креира играта а не да сече акции и да зема топки
можеби некогаш играл како деструктивец не викам не тоа е било доколку сме останале без некој од горенаведениве играчи поради повреда или пак од некоја тактичка причина
али негова природна позиција бесе плејмејкер

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Овој дрес за мене е најдобриот во историјата што сме го имале.Имавме шанса со овој дрес и тројна круна да освоиме,ама сите 3 титули ни избегаа.Би сакал од некои од наредните сезони повторно да го вратиме дресов,фантастичен е.
Инаку денес играме од 16 часот со Кристал Палас,очекувам превртен состав,со Есиен нормално и 70% да се од младинците..

Спремни сме за војна,спреми сме за нови победи!!!
:zlo::zlo::zlo:
Carefree,wherever we may be,we are the famous CFC,and we dont give a fuck,whoever you may be,cos we are the famous CFC!!!!

В

Вори

Гостин
Баш денеска сакам да изгубиме,за да им текне на нашиве да купат уште некој.
Зошто ако играме добро и победиме,Арнесен и остали ќе помислат дека сме топ,и од засилување нема да има ни З!:)

Како и да е,едвај чекам да го видам пак Есиен,ме интересираат и некои млад и играчи за кои сметам дека може да биде нешто од нив,и интересно ќе биде да се види и Бенајун,

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Бенајун мислам дека не е 100% фит...така да најверојатно ке го видиме со Ајакс

В

Вори

Гостин
Исто сакам да го видам и тоа детето МекЕран како се викаше...гледав некои клипови на Јутуб негови,и стварно ме импресионира.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да Давор...Ќе го победиме Кристал Палас и челните луѓе на Челзи ќе помислат,чим Кристал Палас го тепавме не ни требаат други играчи,можеме секој тим во светот да го победиме.Оф леле,ќе сме го победеле Кристал Палас и ќе свателе дека сме биле топ...
:smeshko:

В

Вори

Гостин
Ако тепаме 5-0,и официјално трансфер пазарот за Челзи е затворен:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
Манчестер вчера победи 3-1 ама ферги сеуште се мисли дали да купи уште 1 максимум...молев да не дадат 4ти гол, ќе беше крај :pos:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Митко ги растрти,глеам и со пети почна да игра.. хахахахах

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Баш денеска сакам да изгубиме,за да им текне на нашиве да купат уште некој.
Зошто ако играме добро и победиме,Арнесен и остали ќе помислат дека сме топ,и од засилување нема да има ни З!:)

Како и да е,едвај чекам да го видам пак Есиен,ме интересираат и некои млад и играчи за кои сметам дека може да биде нешто од нив,и интересно ќе биде да се види и Бенајун,
Торес ке го земеме што сакаш повеќе...:vozbud::vozbud::vozbud:

В

Вори

Гостин
^

Везњак добар..друго ништо.

И давајте линкови за утакмицата..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Chelsea are expected to line up in the following 4-1-2-1-2 formation.

Petr Cech (capt)
Jeffrey Bruma
Alex
Patrick van Aanholt
Ryan Bertrand
John Mikel Obi
Michael Essien
Nemanja Matic
Josh McEachran
Franco Di Santo
Daniel Sturridge

--- надополнето ---

Чех

в.Анхолт Брума Алекс Бертранд

Микел
ЕСиен------МАтич
МекЕкран
Ди Санто - САтариџ

--- надополнето ---

Subs: Hilario, Ross Turnbull, Ben Gordon, Nathaniel Chalobah, Jack Cork, Conor Clifford, Daniel Philliskirk, Michael Woods, Kaby Djalo, Milan Lalkovic, Scott Sinclair.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
не мора да значи дека ако тепаме или пак изгубиме ке се активираме на трансвер пазарот и каков торес бе од тој трансвер нема да се комплетира
и давор како сакаш челзи да изгуби па ти нели си навивач на челзи

В

Вори

Гостин
Пријателска е бе џони,не се возбудувај...
Иначе си слушнал за иронија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom