Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.863

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не сум доволно информиран за повредата на есиен, ако може да ми кажете колку време ке отсуствува???
Колку шо знам првиот дуел со Интер нема да игра...

В

Вори

Гостин
Не лупајте...Дрогба има 14,а Лампард 10....
И шо има тоа везе,важно титулата да ја освоиме ние...
Добро е..
Во сите конкуренции збориме,ако не примети.
И не дека има везе,туку некој од членовите праша,и ваљда некој треба да му одговори.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро е..
Во сите конкуренции збориме,ако не примети.
И не дека има везе,туку некој од членовите праша,и ваљда некој треба да му одговори.
Без неровоза :).
Првата со Интер се игра на Стемфорд Бриџ ?

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Без неровоза :).
Првата со Интер се игра на Стемфорд Бриџ ?

Не. Првата се игра во Милано.

Сега последно што слушнав за Есиен е дека бил на операција на колено во Франција , па сега ќе видат со кое темпо ќе се опоравува. А можно е и да биде спремен за против Интер.

В

Вори

Гостин
Боље да не се ризикува,па и да е спремен за со Интер на Меаца..
Да не го форсираме одма после повредата,не смее да дозволи Карло да ја направи истата грешка како и селекторот на Цигана на АКН..

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Све си мислам дека ќе ИКСнеме со Барнли утре :(

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Све си мислам дека ќе ИКСнеме со Барнли утре :(
А јас се си мислам дека ќе го јадат немиен...:pos::pos:

Еве што најдов на еден Челзи Форум од навивач на Челзи,што мисли за Микел:
They've been trying to make mikel intoa creative midfeielder for nigeria, he cant just adjust back to attacking roles after years of playing holding midfield for us, he needs time, and he has a lot of potential and i really don't see why people think he's so bad... :jaj::pos2:
Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry - A.Cole
Ballack - Deco - Lampard
J.Cole - Malouda
Anelka

Subs: Hilario, Alex, Zhirkov, Ferreira, Sturridge, Matic

И јас би сакал вака....:salut:

Член од
20 декември 2009
Мислења
55
Поени од реакции
0
Според мене Тери во овој случај ама баш ин не е крив и за тоа што англиските новинари му го јадат курот само за да му ја земат капитенската лента во репрезентацијата, исто како што беше случајот со мајка му која демек крадела во трговкиот и татко дека продавал дрога, сето тоа според мене е само војна на новинарите против Тери.

за ова воторото стварно мислам дека годинити не се толкав голем проблем и анчелоти има право дека сега може да си игра во топ форма и на 34-35 год. (погледнете го Гигс).

Дрогба и Калу на заслужен одмор. (за Дрогба заслужен , за Калу незнан колку). :smir:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Притисок врз Тери и врз Челзи за одземање на концентрацијата и пад на формата, ама може само курот да го јадат.

Дури и да е точна некоја од приказните што ги измислија за него, нема шо тоа да влијае на капитенската лента за репрезентацијата пошо ако беше таква работата некои пречесни монаси ќе играа фудбал а не фудбалери...

Шо се однесува до натпреварот со Барнли, очекувам победа со 2 гола разлика. 0:2 можеби :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom