За играч кој е пола сезона повреден,кој не може да врзе 2-3 натпревари по ред,кој не може никако да ја темпира формата?
И тоа 50 милиони?
Не долази у обзир..појше од 15 милион за овој ружниов не се дава..
Не ми се верува дека Челзи би дале толку многу пари за играч кој едвај влегува во игра. По би ми било мило тиа пари да отидат за трансфер на Агуеро иако ни тој не вреди толку, сепак сите играчи се луѓе така да 50 милиони евра се премногу за човечко суштество.
:uvo:
Воопшто не ми ни се збори за сител,од коментатори,до точно вклучување на натпревар,давање натпревар преку недела...Абе катастрофи.Затоа господ "ја измислил" скај спортс,јуро спорт...
+ коментаторите се дебили,некогаш имам чуство дека тие како да не го гледаат натпреварот туку дека некој им прераскажува и тие од тоа што слушаат коментираат.
Тинкеринг, тинкеринг....
Чех, Паоло, Тери, Карваљо, Жирков, Оби, Балак, Лампард, Џо, Просечко, Дрогба.
Хиларио, Бане, Алекс, Ешли, Белети, Какута, Стуриџ.
Со Господ и калуѓеров нов (кој верувам ќе се моли за нас) напред, ќе ни треба...
требало,ама од последниот натпревар како што видов бане е доста изморен и исцрпен му треба одмор ,а алекс мислам дека физички не е спремен да издржи 90мин.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.