How I said.Нерешено ќе биде бе, доста со филмови, дај боже да грешам..
Али не е лош тимот за утре.
Како да бодриш тим што не ти дозволува да го бодриш? Ах Челси, Челсиииии .... душевно не разболе сезонава:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Не ми се верува...гомна едни,гомнааааа најголеми,пизда ви матер,се да ви ебам,копилиња,мамичето в пичка.Кретени најголеми!
Ти дебел,можеш да заминеш во таа твоја Италија уште вечерва.Да ти го ебам тренерот што брани водство цело полувереме.ЕЕеееејјј цело ебано полувреме им се брани дома на Евертон,копиле едно копиљосано,семето твое.
Да ти се посерам и во измените...Фереира и Рамирес.Ееее дозволија тој мајмунот Бенјс да се прошета и да му нафрли на тој клошарот што ни го збрца.
Не можам да верувам од добиена утакмица што напрајвме.И плус седум минути продолжение и пак Евертон бркаше победа.
Мизерија,дно...не можам да гледам веќе,изгубив и живци и здравје и све..
И немој некој да ми рекол дека тим се бодри во добро и во лошо дека ќе го отерам у три лепе мајчине.
Yes I dont.How I said.
Зар уште ќе го трпиме?Па да чекаме до другото коло?Стварно разочаран сум од него и како тоа недонесе ниедно засилување,поради тоа ова сега ни се дешава!!Следно коло со Тотенхем.
Губиме 100%.И Карло ќе лета.
Тој не е крив.Зар уште ќе го трпиме?Па да чекаме до другото коло?Стварно разочаран сум од него и како тоа недонесе ниедно засилување,поради тоа ова сега ни се дешава!!
Можеби не е крив за трансферите и тоа што нема пари, ама ваквото шарлатанско понашање на играчиве кој треба да го смени/поправи???Тој не е крив.
Абрамчо од горе не дава пари...
Нема авторитет.Можеби не е крив за трансферите и тоа што нема пари, ама ваквото шарлатанско понашање на играчиве кој треба да го смени/поправи???
Ја ли да идам и да му кажам шо треба??? ... На клоци треба да ги дигне пола од воловине..
Чим не дава пари зошто тогаш продадовме играчи?за кој курац?И те како ќе притребаа Карваљо,Балак И Кол..кај отидоа тие пари?Тој не е крив.
Абрамчо од горе не дава пари...
Ма и он е крив бе,чим не планираат да дадат пари и да се купат играчи ондак што продаваш бре идиоте глупи!!Незнам стварно на што личи али на тим сигурно не..Ова не е криза ова е катастрофа!Crespo, не е крив Анчелоти за засилувањата недонесени. Крив е шо тотално не си ја врши својата работа, а то е да го тренира тимот. Па без тренер поарно ќе изгледа бре мајака му стара, на шо личи ова сега?
Ма не заслужуваат овие копилиља да играа ЛШ прати ги таму во Лига Европа некаа се тепаат,нека играат со Шкендија,Ренова и остали!Криво ми е што и наредни три утакмици ќе изгубиме.Значи не да извадиме нерешено,туку ќе изгубиме.
Тотенхем и Арсенал на гости се плашам да не не декласираат,а Манчестер ќе ни збрца едно два комада дома и ќе си завршиме со приказнава.
Искрено,да се квалификуваме во ЛШ годинава,само тоа сакам.