Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
толку од челзи годинава, од другата посериозно

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Офф мори мајко!!Мизерни сме до незнам каде катастрофа невидена!!Си водевме 1-0 и на крај 1-1 браво за играчите наши...

В

Вори

Гостин
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Не ми се верува...гомна едни,гомнааааа најголеми,пизда ви матер,се да ви ебам,копилиња,мамичето в пичка.Кретени најголеми!

Ти дебел,можеш да заминеш во таа твоја Италија уште вечерва.Да ти го ебам тренерот што брани водство цело полувереме.ЕЕеееејјј цело ебано полувреме им се брани дома на Евертон,копиле едно копиљосано,семето твое.
Да ти се посерам и во измените...Фереира и Рамирес.Ееее дозволија тој мајмунот Бенјс да се прошета и да му нафрли на тој клошарот што ни го збрца.
Не можам да верувам од добиена утакмица што напрајвме.И плус седум минути продолжение и пак Евертон бркаше победа.
Мизерија,дно...не можам да гледам веќе,изгубив и живци и здравје и све..

И немој некој да ми рекол дека тим се бодри во добро и во лошо дека ќе го отерам у три лепе мајчине.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Не ми се верува...гомна едни,гомнааааа најголеми,пизда ви матер,се да ви ебам,копилиња,мамичето в пичка.Кретени најголеми!

Ти дебел,можеш да заминеш во таа твоја Италија уште вечерва.Да ти го ебам тренерот што брани водство цело полувереме.ЕЕеееејјј цело ебано полувреме им се брани дома на Евертон,копиле едно копиљосано,семето твое.
Да ти се посерам и во измените...Фереира и Рамирес.Ееее дозволија тој мајмунот Бенјс да се прошета и да му нафрли на тој клошарот што ни го збрца.
Не можам да верувам од добиена утакмица што напрајвме.И плус седум минути продолжение и пак Евертон бркаше победа.
Мизерија,дно...не можам да гледам веќе,изгубив и живци и здравје и све..

И немој некој да ми рекол дека тим се бодри во добро и во лошо дека ќе го отерам у три лепе мајчине.
Како да бодриш тим што не ти дозволува да го бодриш? :) Ах Челси, Челсиииии .... душевно не разболе сезонава :( :(

Фереира игра одбрана како Канаваро во најбоље форма ... жално..

--- надополнето ---

Yes I dont.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Следно коло со Тотенхем.
Губиме 100%.И Карло ќе лета.

A

Auditore

Гостин
Рака на срце, добар тим излезе денес, штета што се добри само на стара слава и по лесни за помнење презимиња, преформансите на играчите се вистинска трагедија, ова е максимумот на Челзи.
Друго редно е веќе Карлито да се пакува, куртонот покажа колку знае да постави тим, не знам до кога планира да ја игра истава формација со едни исти играчи..али не уште долго ако не сега у декември 100% си иде на клоци.
Да се надоврзам, ајде сите заедно ко вистински фанови на Челзи да му кажеме R.I.P Дидиер Дрогба, стварно беше ѕвер али редно е да си идеш на клупа.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Следно коло со Тотенхем.
Губиме 100%.И Карло ќе лета.
Зар уште ќе го трпиме?Па да чекаме до другото коло?Стварно разочаран сум од него и како тоа недонесе ниедно засилување,поради тоа ова сега ни се дешава!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Зар уште ќе го трпиме?Па да чекаме до другото коло?Стварно разочаран сум од него и како тоа недонесе ниедно засилување,поради тоа ова сега ни се дешава!!
Тој не е крив.
Абрамчо од горе не дава пари...

F

fantomX

Гостин
Crespo, не е крив Анчелоти за засилувањата недонесени. Крив е шо тотално не си ја врши својата работа, а то е да го тренира тимот. Па без тренер поарно ќе изгледа бре мајака му стара, на шо личи ова сега?

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Тој не е крив.
Можеби не е крив за трансферите и тоа што нема пари, ама ваквото шарлатанско понашање на играчиве кој треба да го смени/поправи???
Ја ли да идам и да му кажам шо треба??? ... На клоци треба да ги дигне пола од воловине..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Можеби не е крив за трансферите и тоа што нема пари, ама ваквото шарлатанско понашање на играчиве кој треба да го смени/поправи???
Ја ли да идам и да му кажам шо треба??? ... На клоци треба да ги дигне пола од воловине..
Нема авторитет.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Тој не е крив.
Чим не дава пари зошто тогаш продадовме играчи?за кој курац?И те како ќе притребаа Карваљо,Балак И Кол..кај отидоа тие пари?

В

Вори

Гостин
Криво ми е што и наредни три утакмици ќе изгубиме.Значи не да извадиме нерешено,туку ќе изгубиме.
Тотенхем и Арсенал на гости се плашам да не не декласираат,а Манчестер ќе ни збрца едно два комада дома и ќе си завршиме со приказнава.
Искрено,да се квалификуваме во ЛШ годинава,само тоа сакам.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Crespo, не е крив Анчелоти за засилувањата недонесени. Крив е шо тотално не си ја врши својата работа, а то е да го тренира тимот. Па без тренер поарно ќе изгледа бре мајака му стара, на шо личи ова сега?
Ма и он е крив бе,чим не планираат да дадат пари и да се купат играчи ондак што продаваш бре идиоте глупи!!Незнам стварно на што личи али на тим сигурно не..Ова не е криза ова е катастрофа!

--- надополнето ---

Криво ми е што и наредни три утакмици ќе изгубиме.Значи не да извадиме нерешено,туку ќе изгубиме.
Тотенхем и Арсенал на гости се плашам да не не декласираат,а Манчестер ќе ни збрца едно два комада дома и ќе си завршиме со приказнава.
Искрено,да се квалификуваме во ЛШ годинава,само тоа сакам.
Ма не заслужуваат овие копилиља да играа ЛШ прати ги таму во Лига Европа некаа се тепаат,нека играат со Шкендија,Ренова и остали!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom