Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Беше,затоа и го спомнав тоа.
Ама како и да е,јас сум сигурен дека Бенајун повеќе би се покажал одколку Роналдињо.

Иначе читав на еден форум дека Челзи усвари ќе го земеле изненадно Пато за 40 милиони...али све мислам дека се шпекулации.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ама како и да е,јас сум сигурен дека Бенајун повеќе би се покажал одколку Роналдињо.

Иначе читав на еден форум дека Челзи усвари ќе го земеле изненадно Пато за 40 милиони...али све мислам дека се шпекулации.
Не верувам за ова за Пато,тој сигурно останува според мене,џабе само ке се надевате.
А за Роналдињо незнам,радо би ни дошле тие 10 мил,али не верувам дека би го донеле зошто Анчелоти не го сака Рони,сеа друго ке биде ако Абрамович му го наметне како што Берлускони го направи тоа.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.042
Поени од реакции
1.989
Милан го шиткаат Дињо за 10м..па дај нека пуштат нашиве некоја понуда за него!
Ни треба таков играч како него.
какоов бре роналдињо ако се засилуваме од милан................

де4ково беше единствено добар во барса сега му е падната многу формата не е ни 30% и не ни треба игра4 кој постојано ке жмие на левата страна и само ке нафрлува и нафрвува...................:nenene:
а и стар е 31 год а и треба огромна плата испот 150 000 неделано нема теореска шанса типов да игра

--- надополнето ---

него денеска многу ме израдува веста http://www.chelseafc.mk/nova/index.php?option=com_content&view=article&id=348:----c---

епа и сега ако не го купиме озил никогаш нема

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
какоов бре роналдињо ако се засилуваме од милан................

де4ково беше единствено добар во барса сега му е падната многу формата не е ни 30% и не ни треба игра4 кој постојано ке жмие на левата страна и само ке нафрлува и нафрвува...................:nenene:
а и стар е 31 год а и треба огромна плата испот 150 000 неделано нема теореска шанса типов да игра

--- надополнето ---

него денеска многу ме израдува веста http://www.chelseafc.mk/nova/index.php?option=com_content&view=article&id=348:----c---

епа и сега ако не го купиме озил никогаш нема
ne mi licis za 19 gdini decko hehe

--- надополнето ---

i so koj ke igra milan togas? abe gluposti samo da pisat vo vesnicite
hehe

F

fantomX

Гостин
Не знам Капело шо би напраел, но знам шо јас би напраел. А то е: Тери и Џерард аут.

Бенајун не е/беше ѓубре?
Давор спомна „ѓубре“ во добри екипи, а Бенајун беше добар играч во ѓубре екипа.

Каде ова? Чисто заради (не)релевантност.

Ги гледав Англија-Австрија и сега ги гледам Франција-Холандија на европсково до 19 години - Џејкоб Мелис нема шо да бара во Челзи, Гаел Какута е жив оган ама уште имам голем сомнеж за него.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

Звер :icon_bigg

--- надополнето ---

20'[1 - 0]Kakuta

:):):)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.270
Не знам Капело шо би напраел, но знам шо јас би напраел. А то е: Тери и Џерард аут.
Да бе, место нив апсон и бери и свршија работа :icon_lol: И место руни/лампард, керик и крауч...англија губи од македонија, дефинитивно! : )

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.863
има ли некое видео од голот на какута? или сега играат?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Која брзина,која техника...:)

Мора повеќе да се форсира за во прв тим...

F

fantomX

Гостин
Да бе, место нив апсон и бери и свршија работа :icon_lol: И место руни/лампард, керик и крауч...англија губи од македонија, дефинитивно! : )
Очигледно нешто многу смрди таму, а јас верувам дека доаѓа од тие двајца. Не значи дека се единствени, ете ги и Керик и Крауч. А Лампард и Руни баш остануваат, заедно со Кешли Кол можеби, како сигурни и понатаму. Додуша и немаат некаков млад талент „гордиве албиони“ на повидок, ама мора да излези кај и да е, макар чекале и појќе од едно 5 години.
А Тери и Џерард се минато, луѓе кои не следат толку многу фудбал, при следење на светсково изминато се чудеа од нив двајца, ги рачунаа во топ 5 светски играчи во дефанзива, односно на средината на теренот. А јас воопшто не се осудив да коментирам пошто ко некој шо колку-толку следи шо се случува со нив, не можев да објаснам дека тие се далеку од светскиот врв. Поточно, можев, но не сакав. Исто ко сега шо нејќам Цеца да ја слушам, ама скоро „под пенџере“ ми е. :toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кој број го зеде Евреинот ? 10 ?

F

fantomX

Гостин
За Какута еден краток коментар пошто го гледав цели 90 минути.
Ретко го има на терен шо се вика, се приметува малку, само кога ја има топката во нозете. Но кога ќе ја има топката во нозете, тогаш настапува.....поезија. :tv:

--- надополнето ---

Кој број го зеде Евреинот ? 10 ?
Нема уште одредено. Ако случајно ни дојди Кур Агуеро, мора прво тој да бира. :icon_bigg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom