Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Колку што разбрав, вечерва е финалето во ФА куп за младинците, т.е. во 20:45. Ако некој најде стрим обавезно нека го постира :) Можеби ова ќе ни биде првата титула сезонава (освен Комјунити Шилдот на големиве) па да го проследиме тој натпревар.

Инаку за шпекулацииве... баш тоа и се, и искрено се надевам дека ќе прочитаме нешто официјално наскоро. Кога сме кај шпекулацииве, Рибери наводно не одбил, т.е. кога зборувал за неговиот трансфер, како најголема желба му била Барселона, а потоа Реал. Со среќа нека му е.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
80 милиони?
Ок, за Пато, Силва и Сан Сиро :toe:

Второво, ништо ново.

Со овие долгозборувани 100милиони има 2 варијанти - според мене:

1: Да се купат 1-2 ѕвезди (од кои едната ќе ни се повреди) и ќе мораме да крпиме состав со младинци (можеби ова со младинциве би било позитивна работа)

2: Да се купат 4-5 квалитетни играчи (просек по 20м на играч, па и не е малку) и да добиеме на јачина, квалитет и квантитет!

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
80 милиони?
Ок, за Пато, Силва и Сан Сиро :toe:

Второво, ништо ново.

Со овие долгозборувани 100милиони има 2 варијанти - според мене:

1: Да се купат 1-2 ѕвезди (од кои едната ќе ни се повреди) и ќе мораме да крпиме состав со младинци (можеби ова со младинциве би било позитивна работа)

2: Да се купат 4-5 квалитетни играчи (просек по 20м на играч, па и не е малку) и да добиеме на јачина, квалитет и квантитет!

Ја појше го сакам второво , ама ми се чини дека ќе испадне првото. 4-5 млади играчи од академијата ќе се земат , и со 100 милиони 1 играч од 20 и 80 милиони на играчи кои ќе прават гужва. Пато никако , ако сака Абрамович да се заебе , подобро Бензема нека го земе , па барем помалце ќе се заебе.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ја појше го сакам второво , ама ми се чини дека ќе испадне првото. 4-5 млади играчи од академијата ќе се земат , и со 100 милиони 1 играч од 20 и 80 милиони на играчи кои ќе прават гужва. Пато никако , ако сака Абрамович да се заебе , подобро Бензема нека го земе , па барем помалце ќе се заебе.
Напротив, ако го земе Бензема тоа ќе му биде еден од подобрите трансфери од преземањето на Челзи. Сезонава го спречија повредите, ама го бива малиот, да не се лажеме.

50-60 милиони за Пато?
Подобро Џеко и Графите у тандем ебаго

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мене ич не ми е гајле колку пари ке фрли Роман...тој од џебот ке ги дај не јас...:toe:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Многу се 80 милиони за Силва и Пато.Милан ги прецениле да му ебам мајката.
Пато до 40 највеќе,а за Силва не давам ич пари,што ќе ни е.
Ако веч бараме дефанзивец боље да го зееме Кјаер.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кјаер,Суботич,Тејлор...:toe:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Давид Луиз од Бенфика.

Може Пато да се купи не викам не,ама повеќе од 35-40 милиони не ни треба.
И за Агуеро истото важи,а ептен сакам да дојде овде.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Најдов линк за финалето, ама бара пасворд. Ако најде некој нека пише...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Почна натпреварот..со среќа,и да освојат :)

Нема негде линк бе ?? :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom