Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 март 2008
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.813
главата горе

сношти сонев како го колам стивен хант :vozbud:
 
F

fantomX

Гостин
Се надевам дека утрешното издание на News of the World во кое ќе изнесе нови шпекулации за тајната афера на Џон Тери во кое можат да бидат спомнати и други играчи на Челзи кои имале врска со Ванеса нема да влијае многу на играта со Арсенал.
Мора и Ешли да е смешан - мојот тип.

На Сокервеј мислам беше, „неименувано суштество од ФА“ вели дека средбата Капело - Тери траела околу половина час или нешто појќе, не 10ина минути, дека и Тери и Капело разговарале сосема на ниво, било видливо како и за двајцата единствена цел е успехот на Англија. Тери бил шокиран оти е тргнат од капитен, но „инсајдеров“ вика дека Капело бил импресиониран од реакцијата на Тери и покрај шокираноста, а тоа е спремноста на Тери да направи се што е потребно за селекцијата. Демек Капело објаснил накратко 4 клучни причини, а таа што нас не интересира е тоа што сакал бар малку од малку да го оттргни притисокот од него.
Јас реков и вчера, ако тоа е целта, очигледно Капело слабо е запознат со Островот....
Секое движење на Тери е следено....
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2842322/John-Terry-vows-he-will-fight-to-regain-the-England-captaincy.html
+
http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/720983/TERRY-DROPPED-AS-ENGLAND-CAPTAIN.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1248919/John-Terry-sacked-England-captain-just-10-minutes-Fabio-Capello.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1248901/DES-KELLY-Captain-Chav-John-Terry-England-s-Daddy-Fool.html?ITO=1490
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/John-Terry-s-wife-Toni-Poole-breaks-down-in-tears-over-marriage-crisis-article313613.html
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/John-Terry-s-wife-Toni-Poole-breaks-down-in-tears-over-marriage-crisis-article313613.html
http://www.football.co.uk/chelsea/martin_samuel-_never_mind_morals_the_sacking_of_john_terry_was_a_stand_for_england_rss346119.shtml
http://uk.eurosport.yahoo.com/06022010/58/world-cup-2010-paper-round-terry-lose-20m.html
http://www.newsoftheworld.co.uk/columnists/carolemalone/721473/Do-a-Capello-Toni-and-drop-Terry-too-Toni-should-ditch-cheating-John-Terry-says-Carole-Malone.html

To be countinued....

И за крај, едно малку поинакво видување. Можеби пристрасно со оглед на тоа шо се работи за Челзифан-сајт, ама мошне интересно.
http://www.cfcnet.co.uk/2010/02/06/tabloids-1-england-0-%E2%80%93-and-it%E2%80%99s-not-even-half-time-yet/

За утре, не се сеќавам на понезавидна ситуација, неблагодарно или поточно, невозможно за серизоно прогнозирање.
Јас очекувам се, од тотална катастрофа, до тотален бум од страна на Челзи.... Апсолутно се. :toe:

What isn't open to doubt is the tension in the air at Cobham.

Овие зборови покажуваат дека е очигледно оти Тери има некои недовршени сметки со одредени новинари, или можеби поточно, тие со него. Ова веќе е сериозно чекпање и во Челзи. Карло Анчелоти има само неколку месеци во Лондон. Гледав дел од пресконференцијата, и се уште не е ко шо треба со јазикот, а и не знам дали ќе биди оваа сезона. Не верувам ни дека знае многу за таа околина. Не дека е глуп или нешто слично, туку на 50 години да одиш да работиш во земја со речиси непознат јазик, речиси непозната култура - само концентрацијата на работата е тешка, камоли за вакви моронштини.
И вакви удари се многу тешки, особено ако се знае дека тој се смета за тренер кај нас, не менаџер, ужасно голема е разликата. Искрено се надевам во луѓето околу него, од Арнесен до Вилкинс, да прават нешто за смирување на работата, оти не е ко шо треба. Искрено не сакам еден од најдобрите тренери кои можат да се најдат наоколу да биди жртва на вакви глупости. :toe:
 

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Што не најми да ги ликвидираат новинариве ?!

Што вика ова последново ( пристрасното ) во кратки црти ?
 
F

fantomX

Гостин
Што не најми да ги ликвидираат новинариве ?!

Што вика ова последново ( пристрасното ) во кратки црти ?
За работењето на англиските таблоиди. Псоле има како Италија 82 станува Светски првак со 12 постигнати погодоци од кои половина ги постигнува „измамничко копиле кое местело натпревари“; како и тоа Италија 06 која станува светски првак со тренер и пола играчи од екипа (Јуве) која е осудена за местење натпревари години претходно.
На крајот вели Таблоиди - Англија 1-0, а се уште не е ни полувреме.

Почнуваме....
http://www.newsoftheworld.co.uk/news/722142/John-Terrys-lover-obsessed-with-Premiership-stars.html
http://www.newsoftheworld.co.uk/news/722092/John-Terry-tries-to-hide-FOUR-MORE-lovers.html

Некој пак ќе речи нема врска со Челзи, но работата е многу сериозна.
As the News of the World last night linked the French lingerie model to SIX Chelsea stars....
Точно или не, пијајците пишуваат.
 

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Да бе! Малку им беше Тери па сеа со уште 5 други од ЧЕЛЗИ била оваа.
 
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
А зошто едноставно не ја напушти репрезентацијата (иако самиот тој си е крив) па после енглезите да му го испушат. Нека играт у одбрана со Кембел а новинарчињата нека кењаат, ќе зголемат продажба шо ќе зголемат, ама накрај ке останат со к** во раце
 
В

Вори

Гостин
Новинариве вршат притисок на Челзи,тоа е повеќе од очигледно.
Кога е таков периодот,кога Челзи се бори за титула,кога е прв,а зад грб му дише Манчестер,сега најдоа да пишуваат 2425 глупости кои би можеле да ја заебат атмосферата во Челзи.
Плус еве чист пример,денеска пред утакмицава со Арсенал излегоа милион глупости во врска со аферата на Тери,па сега се замешани и други играчи..мислам ептен смешно и непрофесионално!
 

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Анчелоти пак сака 3 погодоци против Арсенал
Тренерот на Челзи, Карло Анчелоти верува дека неговиот тим може да го повтори успехот од првиот дел на сезоната. Тогаш сините го прегазија противникот со 3-0 и тоа среде Северен Лондон.

Деко: Арсенал не е подготвен да стане шампион
Играчот за врска на Челзи, Деко е категоричен во изјавата дека тимот на Арсенал нема доволно искуство и храброст да победи во најважните моменти од Премиер лигата.

Вермален: Дрогба е најдобриот напаѓач во светот
Во пресрет на неделното дерби помеѓу Челзи и Арсенал кое ќе се одигра на Стемфорд Бриџ, стоперот на Топџиите е самоуверен и цели кон победа, но кажува и збор-два за "факторот" Дидие Дрогба.

Карло Анчелоти: Сите го поддржуваме Џон Тери

Менаџерот на Челзи, Карло Анчелоти изјави дека сите во соблекувалната на Стемфорд Бриџ го поддржуваат капитенот Џон Тери и покрај неодамнешните откритија на медиумите кои објавија контроверзни информации за неговиот приватен живот и врската со Вероника Перонсел, поранешната девојка на неговиот клубски соиграч Вејн Бриџ.

www.chelseafc.mk
Македонски Фан Клуб
 
В

Вори

Гостин
Иначе,овој натпревар против комшииве е еден мини-тест,за тоа што не очекува на Меаца со Интер,па и на Бриџ кога ќе играме..
За вечер типувам на победа..каква било,важно 3 бода да останат кај нас.

Лампард-Дрогба

Двоецот кој мислам ќе го реши Арсенал..
 

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
првото полувреме нема да сум во можност да го гледам ама имам предчуство дека во второто полувреме ќе паднат головите(голот) 58 минута Дрогба или Лампард:toe:
 

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Дури неможев да се изначитам во врска со Тери какви се будалаштини нема да искочат се надевам дека на денешниот натпревар ќе покаже чоеков каков професионалец е и дека е вистински лидер како и многу пати до сега што покажал.

Интересен натпревар како и да е па ќе го видиме исходот на крајот се надевам дека ќе си го добијат Арсенал и ќе тргне формата пак во нагорна линија.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom