eLemenTiX
//b00riS//
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 313
- Поени од реакции
- 8
Балак зад Лампард, деструктивец, не очекувај он да ти држи среден ред со (читај: без) креативност :smir:--------------------------Cech----------------------
Ivanovic---------Carvalho-------Terry---------------A.Cole
J.Cole-------------Ballack-------Lampard------------Zhirkov
---------------------Drogba----Sturridge-------------------
Утре ова го сакам...Не сакам никакви дијаманти..:nenene:
Балак зад Лампард, деструктивец, не очекувај он да ти држи среден ред со (читај: без) креативност :smir:
Тешко дека Жирков ќе игра а Малуда на клупа (барем според она досега шо го праеше Анчелоти)
Кол неможе од САМ да се префрли сега на десно крило, т.е. нема да има максимален ефект.
Наместо Карваљо (јас) би сакал да игра Алекс, некако многу подобар впечаток ми остава
П.С. Ако не купиме во јануари 2-3 играчи, со овој играчки кадар сибавме мамата :nesum:
Затоа што Алекс беше повреден!И на мене две работи ми се безвеза зошто го држи на клупа Алекс а ми изгледа ного по добар од Карваљо и Жирков мислам се покажа подобар од Малуда...
:icon_mrgrAncelotti напиша:There's no way I will sign a new striker and will do a forfeit if I do. For sure, I would even run around naked in the snow, yes.
Иванович: Сакам повеќе пари.
Добро ќе биде на местото на Карваљо да игра Алекс,да.Балак зад Лампард, деструктивец, не очекувај он да ти држи среден ред со (читај: без) креативност :smir:
Тешко дека Жирков ќе игра а Малуда на клупа (барем според она досега шо го праеше Анчелоти)
Кол неможе од САМ да се префрли сега на десно крило, т.е. нема да има максимален ефект.
Наместо Карваљо (јас) би сакал да игра Алекс, некако многу подобар впечаток ми остава
П.С. Ако не купиме во јануари 2-3 играчи, со овој играчки кадар сибавме мамата :nesum:
18-годишен Италијанец кој има дупло појќе изиграни минути сезонава од Стуриџ.Стариџ е ок ама кој е тој Борини?
Повторно ли со тие дијаманти бре леле....:uvo:Се е добро,само на местото на Оби Микел и Белети,треба стартери да бидат Жирков и Балак да играат.Ама ајде,ќе видиме како ќе се покажат денес во Бирмингем. :tv:Chelsea are expected to line up in the following 4-diamond-2 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
12 John Mikel Obi
35 Juliano Belletti
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
23 Daniel Sturridge
11 Didier Drogba.
Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 6 Ricardo Carvalho, 13 Michael Ballack, 18 Yury Zhirkov, 10 Joe Cole, 21 Salomon Kalou.
.