Фан Клуб: Црвена Звезда

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
eх, ме престигнал бобиче! :D
Краснаја Звезда, како само светски звучи...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се поизвесно е дека Гаспром ќе стане генерален спонзор на Звезда. Ах лелее...:)

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Лекиќ е заљубен у Звезда.Се гледа ем од клипот :D. А Павловиќ абер нема да запее :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Е ако де, и Зеко кажа дека нема ништо против тоа...а и неможе да има. Добро кажа, тоа е нивна работа и немам ја што да се мешам. Он е најмал фактор у целава работа...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јбг, ваквите играчи што се покажуаа за жал одма ида, таке било а и ќе биде. Нинков ако не замине сега незнам когај би заминал, не е бш млад...Него да се земе добра пара од него, не како другиве што ги даваа за џабе. Од Звезда заминуеја за 6-7 милиона, а после беа продавани за 16-17. Се надеам дека нема и оваја управа да ги дава играчиве пошто-зашто.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
Јбг, ваквите играчи што се покажуаа за жал одма ида, таке било а и ќе биде. Нинков ако не замине сега незнам когај би заминал, не е бш млад...Него да се земе добра пара од него, не како другиве што ги даваа за џабе. Од Звезда заминуеја за 6-7 милиона, а после беа продавани за 16-17. Се надеам дека нема и оваја управа да ги дава играчиве пошто-зашто.
Toa e take i oduvek bilo,ali pak vikam toa bi bila golema steta osven kako sto vikas da se zeme dobra para od nego...Slicno vake bese i so Perica Ognjenovic koj togasnata uprava go prodade na Real,a toj mesto da go pokaze najdobroto od nego toj pagjase li pagjase i eve kaj stigna da igra u Jagodina. Nedaj boze doa da se desi so Ninkov.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
само не знам дали и Македонците-звездаши ќе ја пеаат оваа песна:toe::

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
само не знам дали и Македонците-звездаши ќе ја пеаат оваа песна:toe::
Po kojznae koj pat pak pocnuvate da mesate politika ali ajde ke ti kazam edno.
Site znaeme deka Delije se pobratimi so navijacite na olimpijakos i logicno e deka ke peat nivni pesni i ciganite pesni od Delije,zasto na svekoja utakmica bilo da igra olimpijakos ili Zvezda oni se zaedno,a da bea zbratimeni so nekoja nasa navivacka grupa ke peeja nivni pesni i ke bea zaedno na tribina itn.
I edno da znaes jas sum navival navivam i ke navivam za Zvezda i ne me interesira dali Delije se zbratimeni so navijacite na olimpijakos ili nekoj drug klubi peat nivni pesni.Toa e nivno pravo.

http://sportal.rs/news_category.php?category=19

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Po kojznae koj pat pak pocnuvate da mesate politika ali ajde ke ti kazam edno.
Site znaeme deka Delije se pobratimi so navijacite na olimpijakos i logicno e deka ke peat nivni pesni i ciganite pesni od Delije,zasto na svekoja utakmica bilo da igra olimpijakos ili Zvezda oni se zaedno,a da bea zbratimeni so nekoja nasa navivacka grupa ke peeja nivni pesni i ke bea zaedno na tribina itn.
I edno da znaes jas sum navival navivam i ke navivam za Zvezda i ne me interesira dali Delije se zbratimeni so navijacite na olimpijakos ili nekoj drug klubi peat nivni pesni.Toa e nivno pravo.

http://sportal.rs/news_category.php?category=19
а пееш на грчки?????????
не ги разбирам денешниве "патриоти"......ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ,но пеаат и зборат песни од најголемите душмани на Македонија и Македонците
се разбира ако си Македонец
и ај кажи ми ја тука ПОЛИТИКАТА,?????????/дали е политика тоа што некој не ме признава како Македонец???????ако е политика зашто тогаш цел народ грчки смета дека тие се Македонци????????/

Kajgana Shop

На врв Bottom