Фан Клуб: Хајдук Сплит

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
Сте имале некој млад напаѓач, Рома била наводно заинтересирана..

Повеке информации за него, мислам ако може :D

Член од
26 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
0
Duje Čop,Matej Jonjić,Mario Sačer,Mario Tičinović,Goran Jozinović,Ante Vukušić i Dinko Trebotić sve mlade nade Hajduka od kojih se tek Vukušić iskristalizirao dok se na ostale čeka da stasaju i budu nosioci nekog novog jačeg Hajduka

Член од
26 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
0
zadnjih godina su koreografije dignute na puno viši nivo zahvaljujuči sve večem angažmanu ljudi oko njih kao i ulični performansi u borbi za kodeks i Hajduk bez kriminalaca i nesposobne uprave koteks_kodeks2_thumb.jpg 4116717547_4f3f3f050e.jpg torcida.jpg kodeks_thumb.jpg 4116716649_5d95e203d4.jpg

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Duje Čop,Matej Jonjić,Mario Sačer,Mario Tičinović,Goran Jozinović,Ante Vukušić i Dinko Trebotić sve mlade nade Hajduka od kojih se tek Vukušić iskristalizirao dok se na ostale čeka da stasaju i budu nosioci nekog novog jačeg Hajduka
Duje Cop nije nista pokazao,a nije ni neki talent,Jonjic isto tako,Ticinovic je mozda najtalentiraniji, al sam se zajebo.Jozinovic...ne vjerujem da ce biti nesto vise od solidan HNL igrac,Vukusic e taj vam je odlican.Dinamovac sam,al ga obozavam.Decko je odlican i siguran sam da ga ceka velika europska karijera.Trebotic nedokazan,on je tu najveca enigma.Vidjet cemo do kraja ove sezone dal ce od njega biti nesto.

Член од
26 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
0
:toe:sve šta si reka stoji al drugih nema tako da se moramo nadat najboljem od ovih

Kajgana Shop

На врв Bottom