Фан Клуб: Хајдук Сплит

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Nemozev da ja gledam utakmicata ali koga go vidov rezultatot mi go razubavi denot :smir:. Bravoooooo Hajduk u Bukurest ke bide interesno ali so rezultatov rabotata e poveke od zavrsena samo da se odigra mirno i skoncentrirano tamu i ne bega Liga Evropa:vozbud:. Slikive se mal del od atmosferata vcera na Poljud vo Split . Ajmoooooooooooooooo MAJSTORI SA MORA OVE NOCI PJEVAJUUUUUUU:vozbud: 36.000 narod uuuuuuuuuuuuuuu

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ај честито победа.4-1,99% сте сигурни за во групите.Одлична атмосфера на стадион.Вчера беше одлична вечер,2 хрватски екипи победија и многу е веројатно дека за прв пат ќе има два тима од Хрватска во некое европско натпреварување во фазите по групи. :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
http://www.jutarnji.hr/-u-hajduku-bih-zelio-zavrsiti-karijeru--/879562/
Ибричиќ сака да ја завши кариерата во Хајдук.
Алал да му е.Секој ја чест за типот,има 25 години понуди од поголеми клубови,а сепак сака да остане таму до крај.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Победа над Задар со 4-1. Стрелци Томасов, Ибро, и 2 гола Вукушиќ.

Како што разбрав Хајдук го држел натпреварот, цело време напаѓал и заслужено победил.

http://www.flickr.com/photos/torcidaorg/sets/72157624659881859/show/
Ги чекав за пари у кладилница , срце ми застана кога видов дека губат , ама се поправија одма :):)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Мене ме изненадува Анте Вукушиќ. Малиот е ѕвер, 19 години, 6 настапи сезонава и 6 гола.:cuc:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Мене ме изненадува Анте Вукушиќ. Малиот е ѕвер, 19 години, 6 настапи сезонава и 6 гола.:cuc:
Тој уште лани беше најавуван како голем талент.На своето деби му даде гол на Динамо.
Има многу добра статистика:

31 настап во Хрватското првенство за Хајдук-13 гола.Вкупно во Европа и во купот и првенството има 38 настапи - 15 гола.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ибра може да си отиде.Наводно има понуда од 9 милиони евра за него.
Јест да играчот сака да остане доживотно,но претседателот на клубот(Свагуша) рече дека се сомнева дека Ибричиќ ќе остане играч на Хајдук после Лига Европа бидејки ќе стигнеле многу добри понуди за него.

http://sportske.jutarnji.hr/krece-licitacija--za-ibru-sletjela-ponuda--od-devet-milijuna-eura--u-hajduku-taje-ima-kluba-/880254/

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Аууу, не дај боже да го продадат. Мотор на тимот е, во ЛЕ многу тешко без него ќе биде ако отиде, не само во ЛЕ, туку и во НХЛ..Тешко е да се најде некој толку добар на таа позиција, а да е достапен на Хајдук..

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Аууу, не дај боже да го продадат. Мотор на тимот е, во ЛЕ многу тешко без него ќе биде ако отиде, не само во ЛЕ, туку и во НХЛ..Тешко е да се најде некој толку добар на таа позиција, а да е достапен на Хајдук..
А јебига сега.Хајдук финансиски не стои баш најдобро дел од спонзорите што биле до лани се имаат повлечено.Буџетот е доста помал од лани па ако стигне понуда од 10-11 милиони не верувам дека Хајдук ќе остане имун на нејзе.Играч баш како Ибричиќ тешко,но да ископаат од Јужна Америка за 2 милиони евра кој ќе биде достојна замена можат.Јас би сакал Хајдук да е јака екипа(не појака од Динамо многу нормално :) ) но клубовите од балканот од тоа живеат.Ако не продаваат играчи нема шанси некоја пара да се сврти.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Честито пролаз даље :)
Ај таман 2 хрватски екипи во ЛЕ оваа сезона .:)

Kajgana Shop

На врв Bottom