Фан Клуб: Фиорентина

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Terenot katastrofa, internetov moj beter, nikad u zivot pospor ne bil, pobudalev. Od ona sto mozev da vidam, kaj nas topkata celo vreme, i poveke po desna strana igrame Cuardrado i Romulo
--- надополнето: 2 септември 2012 во 21:40 ---
Cuadrado ora po desna strana
Zaatoa li nema treva na terenov :)
--- надополнето: 2 септември 2012 во 21:41 ---
Мислам дека теренот е многу лош.. незнам зашто е така.. ама играта што ја организира Фиорентина е многу опасна.. фале само добра завршница.. мора повеќе да се користи Јојо... али ајде во второ ке се оправе и таа работа...
Od ona sto go razbrav od komentatorite, imale problem so nkoja gaba, parazit i ja jadel, unistguval trevata. katastrofa nevidena, sramota e da se igra na vakov teren, ne smee da se dozvoli

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Штета за двата наивно примени гола.. Ми се свиѓа играта на Виола оваа сезона.. само мора да се најде некое решение за Пизаро.. Не може 90 минути.. губи чисти топки.. другите се супер.. пораз како пораз почеток на коло е ама Фиорентина не се предаде.. играше 90 минути.. ЕдвАј чекМ нареден натпревар дома..

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
jas se cudev sto se kurcevte site predvreme na poluvremeto...dosta so tie euforii pred da se zavrsi...ete sto se desi go lapavme

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
rezultatot se broi na krajot za zal...nekako ne sme opasni pred golot, toa ni fali...inace ima napredok se gleda...toa e sega napoli bese protivnik iako mislam deka ne zasluzivme poraz...:(

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
ke se najde resenie ne strasno, tuka se Aquilani i mati fernandez, na krajot na kraistata i cassani e tuka, Cuardrado ili Romulo slobodno moze da igraat bilo kade na sredinata.
Me interesnira nekoj da mi kaze kako igra mati fernandez, mn mi bese spor netov samo se nervirav, ne mozev da gledam.
Ke se napravi ekipata neka se vratat site ke bide dobro

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Mati izigra 15 solidni minuti.Igrase nesto izmegu sredina i napad.Napravi dva ubavi probivi i posle edniot go fauliraa pred sesnaesetnik.Sve na sve za debi vo Serija A odlicno izigra.Ova e od onie porazi sto najveke gi mrzam.Bar da bevme slabi i da izgubevme ke recev ok zasluzivme,ama nikako ne zasluzivme poraz.Toa e toa.Napredok gledam golem i ocekuvam sledno kolo da zgrmime doma pak!

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
steta navistina...mi zdosade od toa da igrame dobro a da gubime na kraj...ima mesto za optimizam no ona sto treba da ne vodi e rezultatot ..toa e sekogas prioritet..nekako kako da ni fali cinizam pred golot, kako tuka da se nema sila da se zavrsi akcija..se cini deka navistina fali gol igrac posto tehnicari imame dosta u ekipa..nekoj mora da ja klacne jebiga....epten mi e krivo ....ajde belki toni ke pomaga u vakvi momenti...od druga strana i napoli se dosta stabilna ekipa...si vikam koga nie ke ideme nekad na gosti kaj golema ekipa i ke pobedime kako na primer denes roma sto go naslaka na inter, koga???

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
steta navistina...mi zdosade od toa da igrame dobro a da gubime na kraj...ima mesto za optimizam no ona sto treba da ne vodi e rezultatot ..toa e sekogas prioritet..nekako kako da ni fali cinizam pred golot, kako tuka da se nema sila da se zavrsi akcija..se cini deka navistina fali gol igrac posto tehnicari imame dosta u ekipa..nekoj mora da ja klacne jebiga....epten mi e krivo ....ajde belki toni ke pomaga u vakvi momenti...od druga strana i napoli se dosta stabilna ekipa...si vikam koga nie ke ideme nekad na gosti kaj golema ekipa i ke pobedime kako na primer denes roma sto go naslaka na inter, koga???
Кога ќе играме со Интер на Меаца :D

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
фали шпиц... се гледа од авион. Тони мора повеќе да се користи во вакви ситуации, некој ќе рече стар е, да стар е ама немаме некој чекач во шеснаесетник за да реализира, особено па со глава...
кога влезе Љајич добивме на живост во нападот, сите се разиграа ама ете тоа со шпицот ќе не мачи...

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
фали шпиц... се гледа од авион. Тони мора повеќе да се користи во вакви ситуации, некој ќе рече стар е, да стар е ама немаме некој чекач во шеснаесетник за да реализира, особено па со глава...
кога влезе Љајич добивме на живост во нападот, сите се разиграа ама ете тоа со шпицот ќе не мачи...
Да Златко, фантазер фали хахахахаххаа :D

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
ај нек ми објасни некој аквилани зошто не играше, ако е повреден кога ќе се врати да игра од 1'?

Kajgana Shop

На врв Bottom