Фан Клуб: Фиорентина

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ете колку значи поклонетиот гол во Германија...:Ѕ

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Баш сакав да иде Фиорентина. Гомнари гнасни !

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Браво за играта покажавте дека Италија > Германија + судии + ветер. На крај веќе се гледаше дека немаат сила.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Овој човек е најголемиот виновник за неуспехот на Фиорентина

ФИФА ке биде најголемото фудбалско срање ако дозволи овој Киклоп да суди уште 1 натпревар во евро куповите.

Golube

неам појма
Член од
9 ноември 2009
Мислења
116
Поени од реакции
5
Да ти ебам германците..посрани.
Фиорентина заслужи да иде даље.
Туку ќе и се падне Барселона или некој друг па тогаш ќе видат..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852
Ете колку значи поклонетиот гол во Германија...:Ѕ
Па и овде вториот за Фиорентина беше офсајд а и третиот беше сомнителен ради буткањето на Јоветич со рака.

Се на се склопено, заслужено отидоа Баерн понатака, стварно криво ми беше за Фиорентина али иако беа први во група, сепак немаа среќа и налетаа на доста јак противник, малце се свесни колку всушност Баерн е силен сезонава, Робен во моментов е у топ 5 најдобри на планетава, везе низ терен.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Незаслужено...

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
бевте мнбогу блиску до 1/4 финале момци но немавте среќа :toe:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Против се се игра, ама против судии не, Фиорентина во овие два натпревара беше толку оштетена што почна да не ми се гледа ЛШ веќе, очигледно Хенес и Бекенбауер имаат добри врски во уефа за вакво кататрофално судење, финтата е што мора да се направи некако од Германија да одат 4 а од Италија само 3 екипи и засега добро им успева, за мене Фиорентина е морален победник бидејќи ги надигравте во секоја смисла на зборот фудбал :wink:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Тоа е, бевте подобри, но не можете против лошото судење, како и да е браво за добрата игра и една голема штета што изгубивте од педериве.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Decki ne se nervirajte im odrzavme lekcija gi ponizivme ednostavno srekno pominaa i site toa go znaat,ne samo nie cela Evropa cel svet.Se nadevam deka nekoj kako Barsa ke im se padne i ke im vrati za toa sto neasluzeno se vo osmina finale!Glavata gore,golema lekcija od taka mal klub so golemo srce

FORZA FIORENTINA

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Како така зборите Незаслужено па што сакате вие бе за 10 години светот да го освоите.
Ве разбирам фанови сте али колкава прашина кренавте. па пред 10 години влеговте во Серија А бе. дај малку уозбилете се :)
Со ова не сакам да ве навредам

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.177
Баш ми е криво за Фиорентина, се надевав дека ќе поминат, но се намерија на силниот Баерн оваа сезона.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Како така зборите Незаслужено па што сакате вие бе за 10 години светот да го освоите.
Ве разбирам фанови сте али колкава прашина кренавте. па пред 10 години влеговте во Серија А бе. дај малку уозбилете се :)
Со ова не сакам да ве навредам
Значи ако ти не ме насмееш, нема кој друг! :tapp:
Толку и си го гледал двомечот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А што е најтрагично, идиотов е на списокот на судии за СП. Трагично...

Kajgana Shop

На врв Bottom