Фан Клуб: Фиорентина

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Сега со Пандури играме у четврток. Мислам дека треба одмор на одредени играчи, за да бидат спремни за со Киево на гости. Со Пандури можеме и со втор тим, можеме до победа лесно со втор тим. Нека одмори 4-5 играчи Монтела. Време е да ги видиме Вечино,Волски,Алонсо,Варгас....Иначе вчера Нето беше за пофалба. Све повеќе и повеќе има самодоверба и брани фантастично

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Сега со Пандури играме у четврток. Мислам дека треба одмор на одредени играчи, за да бидат спремни за со Киево на гости. Со Пандури можеме и со втор тим, можеме до победа лесно со втор тим. Нека одмори 4-5 играчи Монтела. Време е да ги видиме Вечино,Волски,Алонсо,Варгас....Иначе вчера Нето беше за пофалба. Све повеќе и повеќе има самодоверба и брани фантастично
немој молимте не го заречувај... уште у четврток ќе напраи кикс нов... тресатки ме тресат уше шом го видам на гол...

Али мислам дека треба роси, валеро(пред се) да ги одмара у четврток... и сакам Варгас да стартува со Матос/Ребич!!!

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
немој молимте не го заречувај... уште у четврток ќе напраи кикс нов... тресатки ме тресат уше шом го видам на гол...

Али мислам дека треба роси, валеро(пред се) да ги одмара у четврток... и сакам Варгас да стартува со Матос/Ребич!!!
Ребич не ни е пријавен за у Европа,најверојатно Матош ќе игра од 1-ва минута,Варгас,Јаковленко и Жоакин исто....мое мислење

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Чудно уште никој го нема ставен Роси на аватар :D Се мислам дали да го сменам Борха, али мислам дека заслужува уште да стој кај мене

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Вечер кој има MAX TV ќе може на Арена 4 да ја гледа Фиорентина од 21ч. Ќе го гледаме Матос, Алонсо, Бакич, Јаковенко... во први 11

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Вечер кој има MAX TV ќе може на Арена 4 да ја гледа Фиорентина од 21ч. Ќе го гледаме Матос, Алонсо, Бакич, Јаковенко... во први 11
Се ок, го доведоа без пари... ама што игра, и кај би требало да игра Јаковенко, со ништо амам баш со ништо не ме убеди дека заслужува да носи дрес на Фиорентина...

И плус уште чекам да видам Иличич, дали ќе покаже и он дека вреди 9 милиони, иако како и за Јаковенко сметав дека не е потребен уште пред да се донесе... боље беше од тие 9 мил 4 сезони по 2 мил на Љајич за платата да се дадеа(иако не вреди сега да зборувам за него Роси е 100 пати подобар, ама едноставно лут сум на управата кога ја направи истата грешка со пацини и освалдо, сега со Јове и Адем) и денес кога има историска шанса ако ништо не покаже... слободно патот може да си го фати за Љубјана...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
абе знаете ли од прилика вечер со каков состав ќе испаднете? :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Рутински, ма да требаше и повеќе голови да им збрцаме. На крај се поигруваа

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ма супер изиграно, кога влезе Квадрадо како да дојде од друга планета момчето... БРАВО !!!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Дечки утре ќе тепаме ли ? Подобро време за со Киево една од најклетите екипи во италија, не можевме да посакаме, сите играчи се во форма, мотивирани... Единствено Гомез фали али Роси и Матос се оддолжуваат и за него :)
Утре очекувам една тешка победа, од 1:2, 0:1 или 0:2...
нето,​
ронкаља, гонзало, савич,пасквал,​
аквилани, пизаро, борха,​
хоакин(мати), квадрадо​
роси​
очекувам да истрчаат 4321 формација

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Тешко е со екипи кои се бранат 90 мин да играш со еден класичен шпиц...очекувам малце голови и нормално победа. Ќе биде тешко!!!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Па затоа и Хоакин и Квадрадо ќе делуваат како крилни напаѓачи :) само да не се малтретираат и едвај бод да извадиме, овие киево ми се смрт екипа, не си свесен дека од падова ќе загубат и бод на Баерн ќе му земат, мразам вакви екипи :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom