Фан Клуб: Фиорентина

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Договорен е и трансферот на Гомез со Баерн за 18 мил и платата на Гомез од 3 мил + бонуси.
Единствено е што до сега не се објавува претставува продажбата на Јоветич. Шити понуди до сега најповолна цена 29,5 мил али изгледа проблем за Јоветич што најверојатно не сака да игра таму... за 2-3 дена ќе има официјално: Продажба на Јоветич и официјална потврда Гомез.

Инаку и Амброзини е премногу близу до договор.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Имате на ум што би можела да нуди Фиорентина за дудуков?

Nocerino agent, Marco Sommella "Roma are interested in Antonio, while Milan has received swap proposals from Fiorentina, Torino & Inter"

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Имате на ум што би можела да нуди Фиорентина за дудуков?

Nocerino agent, Marco Sommella "Roma are interested in Antonio, while Milan has received swap proposals from Fiorentina, Torino & Inter"
Љајиќ на пример.....:D....нормално дека се зезам!!! Незнам и не верувам во оваа изјава дека Фиорентина воопшто го бара Ночерино!

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
баш ме интересира како ќе заврши целава работа со гомез, дали ќе ја посерат ко лани со бербатов. како што ги гледам работиве, паднат е договор и со баерн и со гомез, но демек се чека јоветич прво да се продаде. зошто? тоа баш ми е глупо, бидејќи ќе дозволат да пропадне добар договор пошто наводно јоветич уште не бил продаден. може и да е само изговор, не би требало тоа да биде пречка и да го тераат гомез да чека, тотално несериозно. јоветич ќе биде продаден сигурно.
друго, ако успеат да го земат назад черчи и да го продадат на наполи за 10М секоја чест ;)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Според Билд најголемата пречка за трансферот на Гомез во Фиорентина е платата.Јас се уште не верувам дека Гомез ќе се согласи за 3 милиони но може ќе го видиме и тоа чудо.:)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Све е договорено! Баерн дал на Фиорентина 2 недела да го продадат Јоветиќ и да префрлат пари (16-18 милиони ).

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Амброзини го делат ситници од договор со Фиорентина, најверојатно утре или за 2 дена ќе биде Уфичијале :свиркам:
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 01:20 ---
Според Билд најголемата пречка за трансферот на Гомез во Фиорентина е платата.Јас се уште не верувам дека Гомез ќе се согласи за 3 милиони но може ќе го видиме и тоа чудо.:)
3 милиони плус бонуси...

П.С. И ајде бе Јоветич не ти се оди веќе ?! никогаш до сега не сум сакал првата ѕвезда во тимот да биде продадена :pos:

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
ma i Della Valle i Prade ...pocnuvaat da me nerviraat epten, samo nekoi kombinacii pa ako jovetic si ide nie gomez ke gozememe, ama mora za 10 dena da potpise za plata od ne znam kolku, sto se zaebavaat kupi go igracot ako saka da dojde, ke go sitnat Jovetic do godina, ako ostane i toj ke osvoime skudeto, mn me razocaraa do sega trebase veke da go potpisat, preku k*r mi e samo gluposti citam, ajde malku pomaski neka izigraat neka ne se stiska Della Valle, zemale Ambrozini ke go potpisuvaat, toa mi gi kazuva ambciite za naredna sezona. iskreno kako pocnaa letovo so spekulacii za transferi se ponadevav na jak tim, sega nekako se mi izgleda ko zaebancija, ke go sitnat prizaro,, jovetic i ljaic visat pak ke se menja u timot i pak isto ko lani.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Еве пак со глупостите почнаа по медиумите... Сега демек ќе го потпишеле Гомез и пред да се продаде Јоветич... жими таквото шо ќе се деси !!!
Денес се одлучува за судбината на Пизаро, дали ќе успеат да го предомислат да остане...
Најбитно е да видиме дали ќе го доведат Томович без размена на коверти...
И некои потези на дела вале тотално ме разочаруваат... значи се што му требаше на ланскиот тим беше шпиц како Гомез, а сега се циганчи за 15 мил а обеќа !!!
и друго ќе го доведат амбросини а нејќеа да го откупат Момо Сисоко ?! зошто за само 3,5 мил... ебате глупата работа... значи имаме комплетен тим од лани плус уиграни максимум само им фалеше Гомез.....
Не можам да разберам дефинитивно !!! а ми потпишуваат играчи од типот на Јаковенко, ларондо(добро шо не го откупија) џабе фрлени инвестиции... нема врска шо се без пари имаат и они плата !!!

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
toa koga gazdite ni se teski cincari...pak ke upropastat se i nakraj ke recat gomez e nadvor od nasite moznosti i zatoa ne go dovedovme...sto e najloso vetuva i posle ....

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Денес читам интересни дури и неверојатни информации... Покрај секојдневните 3986 постови за Гомез денес пишува дека покрај Гомез ќе биде доведен и ДАВИД ВИЉА ?!
Тоа е се ок... фасциниран сум искрено, ама дали тоа знчи дека покрај Јоветич ова лето сигурно заминува и Љајич ?! Тој рамадани(матер да му ебем) изгледа многу ќе не осакати... :facepalm:

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
абе нека си ебат матер и Јоветич и Љаич,ич не ни требаат такви лигуши,кој им беше најтешко и ниедна понуда немаа тогаш Фиорентина беше светиња сеа видоа малце урда на курињата и млекара ќе отвараат :tapp:
Гомез и Виља како замена за овие двајца,у секое време со две раце прифаќам (y)
Forza Viola

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Алоооо Виља би дошол само ако не дојде Гомез! Нема шанси двајцата да ги донесеме би било превише.Платите им се преголеми, така да само еден во комбинација со Роси е повеќе од ОДЛИЧНО !!!

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
jas mislam deka ljajic ke ostane kaj nas i deka ke prodolzi dogovor...belkim ne e tolku glup da zaboravi deka i koga bese bezkorisen u ekipa montella sekogas mu davase sansa da blesne ...toj na krajot uspea i sega treba da se revansira za toa, da pokaze blagodarnost malce...inace megju gomez i villa jas bez mislenje go izbiram gomez...deckoto e prav ubiec i definitivno e ona sto najmnogu ni treba...
znaci pokraj gomez treba da zememe i negova zamena,....
vo sredinata najverojatno ke dojde ambrosini kako zamena za pizzaro ili nekoj drug(se zavisi dali pizzaro ke ostane)-so toa tamu ke bideme dobro pokrieni..
u odbrana prioritet bi bilo desen bek kako prvotimec(tomovic bi bil rezerva)..ne e loso uste eden centarhalf da se zeme,bidejki roncaglia nemoze mnogu da odgovori na taa pozicija poradi visinata sto ja nema...
i na kraj golmanskata pozicija kade prioritet e agazzi od cagliari i sommer od basel...

Kajgana Shop

На врв Bottom