Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Aбе боли ли уште поразот 0-5 ?
значи како ме нервира тоа што се направи цела сапуница од случајов. погледни го виодето уште еднаш, љајич ништо не збори само дига палец на роси. сето ова сега се прави со цел да се спаси роси колку што може бидејќи ова е голем инцидент, кој би вработил ваква будала да тепа деца.А бе Љајич покрај ироничното ракоплескање и му прокоментирал: Ти си поретардиран од син ти...а Роси имал син со даунов синдром. Сега колку е ова точно незнам, но ако навистина е вака, вредел ќотекот тогаш
Части привезок од Фиорентина не биди цицијаKurvi kaj ste.Idam u Firenza na 14 ti ima da postiram sliki tuka
обавезно да стаиш некоја слика. јас ќе идам во септември, тогаш ми е и одморот, па ќе темпирам некоја утакмица само немој да се разочараш од тоа зградата што ја викаат стадион артемио франки. усвари сега дела вале ќе фрлат пари ќе направат нов модеренKurvi kaj ste.Idam u Firenza na 14 ti ima da postiram sliki tuka
мислам дека нема да дојде ни еден од овие, имаат многу мал буџет на располагање, али да не го праиме тој глупав моабет повторно. можеби би дошол само тадеи пошто мене лично ме нервира многу. прочитав дека ќе го трампале со де силвестри, еден од моите омилени играчи, кои беше жртва на пограшно дадени епитети и мислам дека и за него е подобро да замине и да игра со целиот свој талент пошто кај нас не го ценат.Гледам активно се работи на засилувања во овој период.. Тадеи(рома), Макси Лопез(милан), Вивиано(интер), Ел Хамаду(ајакс), Кјаер(рома) се веќе во преговори и се можни трансфери во кллубот и веке купениот дефанзивец Ахмед Хегази од Египет. На излезна врата се Бехрами и Варгас во Џенова
Campo di Marte e mestooto kaj sto treniraat odma do stadionot.. a hotelot kaj sto se sobiraat i se vo karantin pred sekoj natprevar se vika Grand Villa Medici (ke go izguglas ke vides kaj e tocno), pred hotelot obavezno gi nacekuvas.. a za idenje natamu pred da ides pisi mi pp ke ti dadam info..Abe jascekam da vidam sto ke se desi, cekam do avgust 31 pa ke zboram.Znam deka ke me fati nervoza i kepocnam da kenjam porano do 31 avgust,ali aj da vidime so novive faci.Veke nesto se spomnuva, kolku e tocno ke vidime.Mozebi ke uspeat so mal budjet (20-25 milioni) da zemat nesto plus nekoe evro od prodazba.Deckovo od Boca sto ke dojde, slusam mnogu pozitivni mislenja,a El HAmoudi ili kako i da e, po toa sto gledav videa, mene mi se sviga mnogu.Porano nonstop golovi davase za Ajax i AZ ama ajde ke vidime.Potrebna e i adaptacija.
Inace sto se odnesuva do Firenza, sliki sekako ke stavam tuka.Se nadevam denta koga igracite ke zaminat za Moena(na pripremi) toa e 16 juli ponedelnik ke gi nacekam nautro tamo pred stadion.Planiram rano da odam okolu 9 saat, pa ako imam sreka ke se slikam
Drugo.Koj od tuka porano spomna deka ziveel vo Firenza ili uci tamo ili neso takvo,ne se sekavam.Daj da predlozi neso evtino za spienje u slucaj da ne najdam couch surfing Aj pisete i daj zivnete go malce forumov ajde malce optimizam, osekam ke bide na poarno