Фан Клуб: Фиорентина

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
slednive utakmici nema ni da gi gledam...pa na gosti sme sosema druga ekipa,toa nemozam da go svatam...kakov mentalitet imaat ovie igraci...inace gigliati za se si vo pravo...nestima orkestarot koga site sakaat da si odat...:sick:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ova denes bese katastrofa nevidena.Za greota bi rekol.Ama aj posto e 2 kolo ke recam da im dademe sansa do kaj 10 kolo.Inace totalno razocaruvanje

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Џилардино шест недели во аут

Напаѓачот на Фиорентина, Алберто Џилардино, ќе мора да отсуствува од терените поради напукнување на тибијата. Тој настрада во судар со голманот на Удинезе, Самир Хандановиќ, по што веднаш беше префрлен во болница. По деталните лекарски прегледи регистрирано е напукнување на коската, па Џилардино ќе паузира најмалку еден и пол месец...

sansa za Santiago Silva da vidime sto znae... citav deka dal 40 gola u 2 sezoni vo argentina.. pa ajde sreka da ni e, da otkaci sakam zverov

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
znaci Silva,Jovetic i Vargas mora da eksplodiraat protiv Parma inace naebavme a ko sto gleav Jovetic,Cerci,Behrami slabo nekako komuniciraa nekni i ne e na uboo ova,ko izgubeni bea site.Treba Mihajlovic da gi postroi site i da im odrzi predavanje,Vargas da go stae za kapiten posto drugive za lideri ne gi biva,a realno toa ni fali ... samo Vargas i Jovetic da igraat kao sto znaat,za drugite ic k.r ne me boli,neka krsat glava u januari kaj sakaat Forza Fiorentina

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
4-3-3 con Boruc; Cassani, Gamberini, Nastasic, Pasqual; Behrami, Kharja, Vargas; Cerci, Silva, Jovetic

eve go timot za vecer... najvazno od se e sto Vargas ke startuva, ni fali zivotnovo... Silva brca golce i jas osekam

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Dobro e.3-0 protiv Parma.Vistinski test ke bide protiv Napoli sledno kolo.Jovetic bravo,mu trebase vakvo nesto posle povredata.Vargas super kambek,Cerci prodolzuva da dava golovi.Me iznenadi Romulo.Mi se sviga kako izigra,dosta kreativno.Krivo mi e za Silva sto ne dade gol.Imase golema zelba se gledase.Aj da se nadevame ke dade na San Paolo vo nedela

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
3-0 fina lesna ubedliva pobeda.. imavme moze 70% posed na topka, gi zdrobivme..

Jovetic i toa kako vlaga vo forma.. Vargas si gazi.. ajde u Neapol Santiago Silva ke si brcka..

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
sve bese super samo ovja Cerci ja posra na kraj,koga izleze,sto kur mu trebase da se zakaca so Mihajlovic stvarno ne mi e jasno:(

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
silva bi rekol razocaruva sega za sega...nekako slab mi e tehnicki a i ne e uigran se gleda...za natprevarot so napoli miha ke igra vo napad so vargas,jovetic(najisturen) i cerci...pozz

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Prva mu bese na Silva kako prvotimec.Jas licno mislam deka ke uspee i toa ne malce nego mnogu.Mora da mu se dade vreme,Italijanskoto prvenstvo e skros porazlicno od Argentinskoto

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.821
Поени од реакции
7.140
Или сигурно тепаме или сигурно губиме, а?Зборам резултатски бар..Кај ќе може да се гледа со Наполи на нет?Се надевам на позитивен резултат, мада зезнато ќе биде секако..

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
So Napoli ke ja davaat na Telma,mislam deka igrame sabota 20 i 45.Ako navivas za Viola staj si slika ili bar potpis :) Pozdrav

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
da da ЈуријАркадиевич prijatele pozdrav.. ako si za firenza opni potpis

za so napoli ako izigrame kako so parma u 2pol. ideme na pobeda.. sto da ne..

Vargas i Cerci krila....Jovetic spis.. se vrti odma 1v1 i si dribla..so Parma si gi vozese..

Kajgana Shop

На врв Bottom