Vodza
Ultras Crew
- Член од
- 9 ноември 2008
- Мислења
- 934
- Поени од реакции
- 19
1.djurov prael licni i ne daval kosevi.abre Banda,so se ezes pravo so navredi.Licno men ak me pitas Zaev ne go podnesuvam,od Strumica sum,a Novo Selo mozno e da e pogolemo od Kavadarci.Abe ne mi e do kavga,ta za kosarka pisam i te popravam oti ne ti drze maabeto,a ti rani familija koj ti brane ,ama saa bas u 23 saato leb da noses,ako ne si uspeal cel den kuso neka e
napisi mu djurov igraese na poslednata utakmica do kraj i gi pobedi sam so trojkata,kosot so go dade i slobodnite u produzetokot.
2.prekovic bil penzioner.
napisi mu deka prekovic mu napravi na donald asistencii za 150 kosa u site sest utakmici i site preku tia pupovic nogu so znael kosarka,da igrae.
3.virusot timba on so go vika nas ni fukna 23 kosa u kavadarci koa ne pobedija,a grne i ti znajs so da mu kazis.mu placal na gogo u skopje da ne go pcuat navivacite.nego i majka mu dali go saka. I uste nesto BANDA ne e mastermind na lozari on e Kavadarcanec i ima pravo da si go brane klubot kako i ti sto si ja branis tvojta Strumica koj sega ne ja gledame nikade i ne se ustrucavaj mnogu molim te :smir: