- Член од
- 25 ноември 2008
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 1
najverojatno ke ima ako ne zastanat u gradsko kaj IVANA na Dimce na caj...abe budala ke ima li navivaci na fersped?
najverojatno ke ima ako ne zastanat u gradsko kaj IVANA na Dimce na caj...abe budala ke ima li navivaci na fersped?
e pa decki dobro vecer.oni gledat kako vi se karate tuka dve nedeli i si cutat i ne kazuvat,oti mislat nema navivaci feni i oni ce igraat kaa doma.najaveni se dva avtobusi od skopje.abe budala ke ima li navivaci na fersped?
Ke ima struja 2 avtobusa procitaj a privatnata poraka so ti a prativabe budala ke ima li navivaci na fersped?
ne be masko,internetot zebava cel den ako ne si znael a i rabota imam malce,ja familija ranam so mislis ti ja postoam za na zaev vnucite li da gi zabavljam.e so e sega makata,bavno razmisluvas li,ili tenok si so RAM memorija,ne daj boze da e procesoro,ili nemas argumenti pa cudas se so da sneses sega.I u pravo si,zaeban i opasen virus si,kao mastermind si im na Lozari,a tropas gluposti,poveke lices na trojanec
da ti pisam kirilica ako ne mozis da procitas so pise tamu levo gore u cosot.Mislis za onoj Trojanec so go snema a so kaza se i sesto?? hmmm nisto cudno
Banda ti kazame uste od nia pat i so ci Ileto a izlafime na carshijata pregeska ni ne vodime nikakov inat neka si idat momcite toa nas ne ni smeta a za toa Trojanec neznam stvarno koj i da bese neka mu stoe na CESTA so gi napisa tie site zborovida ti pisam kirilica ako ne mozis da procitas so pise tamu levo gore u cosot.
ti pise koj sum i ela ce vidis(znajs kaj sum) sea so praam namesto da mu odgovaram na via fraerot novoselski ili murtinski ili koj znae od kaj e.bas procesor mestam na kompjuterot sea i ne mozam da dovrsam nekoa rabota.
tuku vi so prajte kazi?skopjani se orlat za utre?
vi uste li inat ce vodite?
Pozadi mene siteeeeeeeeeee!!!!!Banda ti kazame uste od nia pat i so ci Ileto a izlafime na carshijata pregeska ni ne vodime nikakov inat neka si idat momcite toa nas ne ni smeta a za toa Trojanec neznam stvarno koj i da bese neka mu stoe na CESTA so gi napisa tie site zborovi
tuka sum ne se sekirajte. I daj pisete za feni a ne za mzt ili strumica ili rabotnicki.Mislis za onoj Trojanec so go snema a so kaza se i sesto?? hmmm nisto cudno