Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
EJjj види сила божји дар.Другар ти не ебиш жива сила а.:baeh:
Не бе чоек, ќе дојдам да видам шо ќе ми напрајте...

:pos::pos::pos: brat ti nnogu silen bre...
:lazgo::violent1::shok:
Абе дете да те промашам ќе паднеш... Ја ти кажуам доаѓам у Кавадарци да го гледам натпреварот и да видам шо ќе ми биде...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
АКо си седел на западот во први ред и си скокал на секој кош на Струмица ја незнам зошто воопшто си жив ти уште немој да чаже мајакаму стара кога не си седел таму оти таму најватрените навивачи седат како Фоката,Клемата,Симо,Брко и дружината па туа сум и јас со екипата.:salut:
Abe zimi se sedev do eden batko sto raboti vo Ramazzoti se zapoznavme tamu i sedev do nego,se vika Kire.I se raduvav na sekoj kos na Strumica pa nikoj nisto ne mi napravi.:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Abe zimi se sedev do eden batko sto raboti vo Ramazzoti se zapoznavme tamu i sedev do nego,se vika Kire.I se raduvav na sekoj kos na Strumica pa nikoj nisto ne mi napravi.:helou:
Што знам незнам каде си седел точно ако си бил во средината над првата шипка тогаш може да си правел такви работи таму обично седат старци а инаку скрос во први ред долу да седеш тогаш ќе имало од чушки струмички мала шала:pos2:.:pos::pos::pos::pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Што знам незнам каде си седел точно ако си бил во средината над првата шипка тогаш може да си правел такви работи таму обично седат старци а инаку скрос во први ред долу да седеш тогаш ќе имало од чушки струмички мала шала:pos2:.:pos::pos::pos::pos:
Abe sedev odma zad Vrba sto deka sede malko po levo epten malko 3-4 sedista...

Член од
14 март 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
taka e sedese do mene so kiro na kiro mu bea prijateli ama samo ne ripase na sekoj kos bidejci jas bev tamu i gledav

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Вторник ејј нели среда беше од кај ти е информацијата официјална или шпекулација бтв последни зборови одкако бил запрашан Емил РАјковиќ од страна на некој новинар биле Ако не изгубевме немаше да останевме живи!! СРАМОТА!!!!:nesum:
ТОј Рајковиќ е само една голема плачипичка, најлигавиот играч што играл некогаш во лигава, смрдеж невиден. Кога дојде кај нас, се утепа од лижење гз на навивачите за да не го пцуеме кога ке влезеше во игра и секогаш наоѓаше некои безвезни оправдувања кога не беше како што треба. Лигле невидено, му го пуши на еврејот и само заради тоа остана тренер

koga bi pusel cigari ke sum ti gi gasel od glava tak pred mene da si napravel:helou:
Кога би пушел цигари, кога би седел пред мене, кога би немало полиција, кога би бил сам, кога никој не би гледал, кога не би те болело, кога би имал упањач да си ги запалам цигарите, кога Струмица ке даде кош во последна секунда за победа, е тогаш ке ти ги гасел хихихихихихи. До коска...малоумност...хардкор хихихихи

abe tatko mi otide u sk kaj majka ti(da glasa de:)) a majka mi tuka u dvor nesto rabote aj sea ke ja prasam:salut:
А мајка ти е во двор, радосна, пошто ние дојодвме и и ја наполнивме гласачката кутија веќе :vozbud:

Вчера сите посрани постови шо навредив некој ги избришав(сам)и на крајот пак ме банираа
Еве колку си глуп, сега ке јадеш перманентен бан зашто имаш два јузера...кој ви е крив, интелегентни сте ко колибри

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ако победеа Фени шо ќе беше у салата? Ни титула,ни медаљи ќе се видеа. Па вчера кога се вратија кошаркарите мачка кажа-стаклено шише пред него поминало. А мое мислење е дека сето воа е изрежирано сценарио на управата на к.к. Струмица. И цела чаршија зборува за тоа
Абе мочко затоа ли направи нов јузер за да измислуваш муабети? НИКОЈ НЕ МАВНА СТАКЛЕНО ШИШЕ! и управата на Струмица нема врска со тоа! Си слушнал и ти нешто управа и ајдеее... шо ќе ни каже управата ако губеме маејте со шишина :pos::pos:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ако беше се од управата режирано немаше да дојдат и да ги смируват тии шо мајаа ке се праваа наудрани.

Kajgana Shop

На врв Bottom