Вторник ејј нели среда беше од кај ти е информацијата официјална или шпекулација бтв последни зборови одкако бил запрашан Емил РАјковиќ од страна на некој новинар биле Ако не изгубевме немаше да останевме живи!! СРАМОТА!!!!:nesum:
ТОј Рајковиќ е само една голема плачипичка, најлигавиот играч што играл некогаш во лигава, смрдеж невиден. Кога дојде кај нас, се утепа од лижење гз на навивачите за да не го пцуеме кога ке влезеше во игра и секогаш наоѓаше некои безвезни оправдувања кога не беше како што треба. Лигле невидено, му го пуши на еврејот и само заради тоа остана тренер
koga bi pusel cigari ke sum ti gi gasel od glava tak pred mene da si napravel:helou:
Кога би пушел цигари, кога би седел пред мене, кога би немало полиција, кога би бил сам, кога никој не би гледал, кога не би те болело, кога би имал упањач да си ги запалам цигарите, кога Струмица ке даде кош во последна секунда за победа, е тогаш ке ти ги гасел хихихихихихи. До коска...малоумност...хардкор хихихихи
abe tatko mi otide u sk kaj majka ti(da glasa de
) a majka mi tuka u dvor nesto rabote aj sea ke ja prasam:salut:
А мајка ти е во двор, радосна, пошто ние дојодвме и и ја наполнивме гласачката кутија веќе
Вчера сите посрани постови шо навредив некој ги избришав(сам)и на крајот пак ме банираа
Еве колку си глуп, сега ке јадеш перманентен бан зашто имаш два јузера...кој ви е крив, интелегентни сте ко колибри