Да ве прашам.Како може Поповиќ да промаши 2 слободни кога е многу потребно?Како може Ѓуров да промаши полужување?Како може Прековиќ да промаши 2 слободни фрлања кога е најмногу потребно?И како може Поповиќ да прави глуп фаул на 5 секунди пред крај ?
Ова е исто како лани кога Струмица му дозвоили да тепа за 3-1 на домашен терен само за да слави титула.
П.С Какви сељачишта сте ,се гледа по постовите!!
После прекинот и мавањето, и јас мислам дека Фени реши да ја земе титулата дома. Страв им беше да не има посериозен инцидент. (мое видување, не тврдам ништо) Ако е тоа така, се надевам дека ке ја изгубат титулата, затоашто највеќе мрзам такви педерски работи во спортот.
treba da se uvede test za intelegencija pred da vlezes da forum.........
a ti ne se zamaraj so ovie, citaj si drugi temi, ne pisuvaat poso ne sakaat da padnat na nivo na ovie denes so zdivea.......eve gleas deka i ja tebe ti repliciram a za nivnite gluposti ni 5 pari ne davam.......:smir:
Јас од кога викам дека треба тест на интелегенција, ама па така ке останеме 5 души само. Милан4евер, ВикторАНУС па тоа се бисери на македонската малоумност. ГОце Делчев се превртува во гроб кога гледа за какви деца го дал животот. Јеби га, неможе се идеално да биде, но спеак, треба да постојат вакви ограничени створења, бар така ние изгледаме многу многу паметни
Бла бла бла бла бла бла бла, вие па вие скопјанчиња што толку сте загреани ? Немате сега за кој да навивате и барате караници низ форумите. Ај мрш од тука гледајте финале пред телевизорот. Иначе за Радикал за аеродромка и за незнам ти кој друг кур ме заболел оти нема да пишат. Одкога си отидоа сите тие копилаци форумот стана помирно ( читај ПОНЕПРОВОЦИРАЧКО МЕСТО ).
Кој ти бара каранице бре, КОМПЛЕКС. Научи ли што е комплекс, или сега нема време. Читам имаш 6 причини за славје...изгледа добра бербата на чушките ти била, па субвенции ке лапате, па ке можеш да дојдеш на екскурзија во Скопје, а? Ми кажува мене копиљ, а кутрото ограничено детенце, 12 години е помал од мене...ама сигурно не ни знае што е копиљ, така едно време користеше термин ископлексираност, мислејќи дека е оброк во McDonalds. Ако простено му е, греота е, толку Господ му дал во тиквата де. А Радикал, Аеродромка и останатите што не ги сакаш, не ги сакаш пошто изгледаш премногу глупав и малоумен покрај нив...и јас да изгледам така покрај некој и јас не би сакал да пишува :baeh: