Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја правиме голема за тоа шо мававте со шишиња, ебата е у тоа шо мававте по нашите играчи, ај да мававте по судиите ќе речам ОК се случува, ама вие на прилично кукавички начин се испонашавте.
Ај размисли како ќе ти биде тебе да си гледаш финале на твојот тим и да почнат да ти ги бомбардираат играчите од трибини, а ти не можеш ништо да направиш, и после јас ти идам тука и ти викам “еј да ги видеше оние пичките како бегаа еј се исплашија и се напикаа у соблекувална“...
не е убаво верувај, па и кога ќе видиш дека тоа е напишано од дај хард навијачи кои го дркаат на постер од Џордан и мислат дека се експерти за кошарка, неам зборови...
Знам како ви е јбг ама заслужено си го добија дури на крајот кога си одеа ни покажуваа среден прст вашите играчи :pos:

Абе вие дивеете си колку сакате ама шо ви се криви нашите играчи?
И нас бе изнервира судијата на првата утакмица го тресна некој со шише у глава и да видиш како се управи после :).

И ви покажувале средни прсти, па да не сакате да ви се клањаат после тоа шо му го направивте, срамно беше да се гледа тоа, не знам шо помислиле претставниците на БИБЛ ако биле таму.

ne mi teknuva koj kaza.Vika kosarkarite na Feni vednas izbegale vo soblekuvalni.E ne da ne sakas da ti stoe da go gagas kako pikado

Po nekoa slucajnost se najdov na mestoto kade sto gi istovarija kosarkarite na Feni i Gurov na eden covek mu vikase deka posle incidentot nemale zelba za pobeda,nemale zelba da se borat.Ovoj go prasa zosto a Gurov odgovori deka kosarkarite sakale nov natprevar vo Jasmin i deka proslavata ne e otkzazana tuku samo odlozena do sreda...A vo Sreda ubeden sum deka ke vrie kako kazan za pravenje rakija vo Jasmin.Kavadareckata publika e mirna po priroda no posle voa site se krvnicki nastroeni...

P.S
Dlaboko vo sebe sum sreken sto zavrsi ovaka se deneska vo strumica...
A zosto?Ke vi stane jasno vo Sreda...

Да ве прашам.Како може Поповиќ да промаши 2 слободни кога е многу потребно?Како може Ѓуров да промаши полужување?Како може Прековиќ да промаши 2 слободни фрлања кога е најмногу потребно?И како може Поповиќ да прави глуп фаул на 5 секунди пред крај ?
Ова е исто како лани кога Струмица му дозвоили да тепа за 3-1 на домашен терен само за да слави титула.
П.С Какви сељачишта сте ,се гледа по постовите!!

После прекинот и мавањето, и јас мислам дека Фени реши да ја земе титулата дома. Страв им беше да не има посериозен инцидент. (мое видување, не тврдам ништо) Ако е тоа така, се надевам дека ке ја изгубат титулата, затоашто највеќе мрзам такви педерски работи во спортот.

treba da se uvede test za intelegencija pred da vlezes da forum.........

a ti ne se zamaraj so ovie, citaj si drugi temi, ne pisuvaat poso ne sakaat da padnat na nivo na ovie denes so zdivea.......eve gleas deka i ja tebe ti repliciram a za nivnite gluposti ni 5 pari ne davam.......:smir:

Јас од кога викам дека треба тест на интелегенција, ама па така ке останеме 5 души само. Милан4евер, ВикторАНУС па тоа се бисери на македонската малоумност. ГОце Делчев се превртува во гроб кога гледа за какви деца го дал животот. Јеби га, неможе се идеално да биде, но спеак, треба да постојат вакви ограничени створења, бар така ние изгледаме многу многу паметни :vozbud:

Бла бла бла бла бла бла бла, вие па вие скопјанчиња што толку сте загреани ? Немате сега за кој да навивате и барате караници низ форумите. Ај мрш од тука гледајте финале пред телевизорот. Иначе за Радикал за аеродромка и за незнам ти кој друг кур ме заболел оти нема да пишат. Одкога си отидоа сите тие копилаци форумот стана помирно ( читај ПОНЕПРОВОЦИРАЧКО МЕСТО ).

Кој ти бара каранице бре, КОМПЛЕКС. Научи ли што е комплекс, или сега нема време. Читам имаш 6 причини за славје...изгледа добра бербата на чушките ти била, па субвенции ке лапате, па ке можеш да дојдеш на екскурзија во Скопје, а? Ми кажува мене копиљ, а кутрото ограничено детенце, 12 години е помал од мене...ама сигурно не ни знае што е копиљ, така едно време користеше термин ископлексираност, мислејќи дека е оброк во McDonalds. Ако простено му е, греота е, толку Господ му дал во тиквата де. А Радикал, Аеродромка и останатите што не ги сакаш, не ги сакаш пошто изгледаш премногу глупав и малоумен покрај нив...и јас да изгледам така покрај некој и јас не би сакал да пишува :baeh:

После прекинот и мавањето, и јас мислам дека Фени реши да ја земе титулата дома. Страв им беше да не има посериозен инцидент. (мое видување, не тврдам ништо) Ако е тоа така, се надевам дека ке ја изгубат титулата, затоашто највеќе мрзам такви педерски работи во спортот.

Чул те господ. Дали намерно го пуштиле на крај натпреварот да победи Струмица или не, тоа си е нивно. На свој ризик си се стават. Сега нашите треба да се подготват и тоа многу добро за во Јасним да издвојуваме победа, па да си ја вратиме титулата во Струмица.

И, се надевам дека догодина и МЗТ ќе направат добра екипа па ќе гледаме уште подобра кошарка...

Jas rekov mozebi Sudiite i se drugo e za vas,no GOSPOD gleda veruivajte i za site nepravdi ke ve kazni...Ke go doznaete toa vo Jasmin vo Sreda.:smir:

aabe milan4ever nema sansi da dojde nitu eden posle ova so go napravia...strav im i e...abe ni kavadarcanite .... mirni mirni ama ako a goltnime src4ata oditi se u p.m :pos2:

Ако победеа Фени шо ќе беше у салата? Ни титула,ни медаљи ќе се видеа. Па вчера кога се вратија кошаркарите мачка кажа-стаклено шише пред него поминало. А мое мислење е дека сето воа е изрежирано сценарио на управата на к.к. Струмица. И цела чаршија зборува за тоа

ne znam sto e problemot so skopjanshcava dali se mnogu glupi ili se pravat:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom