Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
16 март 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
:pusk:
Ej ej ej ej poleka malce slusaj sega jas da ti kazam nesto sea da ne se lazime pravime relaen muabet zosto takvi dezinformacii ti ubavo znajs deka imame nogu ubavi pesni i eve sega ce imas moznost da gi vidis sega ce ti gi napisam za da ne pomislat lugeto deka nemame pesni citaj i UCI

1.Vo venite krvta crvena,mi e rakija
Boja belo portokalova,mi e najmila
Grlo puka eci pesnata,vo eden glas
V gradi srce silno udira,jas sum lozar znaj

2.IGRAJ FENI TI ZA NAS POBEDIA PEAM NA CEL GLAS IGRAJ TI ZA NAS I KE PEEME I CE PEEME SAMO STRUMICA DA JA EBIME

3.ZA GRAD KAVADARCI PESNA SE ORI STRUMICA PUSI NIE SME SAMPIONI TAPANI CUKAAT PEEME NIE JADETE GOMNA PEDERI STE VIE

i taka nataki nema potreba da ti gi pisam ce gi slusnis u skoro vreme idime u strumica ce se vidime tamu pozz:pusk::pusk::pusk::pusk:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кога играте со Пелистер бе?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Избраниците на Игор Гацов во првиот дел од натпреварот, благодарение на расположените Фрај, О’Нил и Војдан Стојановски ја имаа резултатската предност, се до последната минута, кога гостите со поените на Кол поведоа и на одмор заминаа со предност од два коша. Во третата четвртина Фени Индустри направи и предност од 10 кошеви, но домаќините со борбеност бргу се вратија во игра и успеаја да ја одржат предноста се до крајот на натпреварот. Гостите, кои останаа без Самарџиев, кој се повреди во третата четвртина, како и без Ѓуров, Гоцевски, Прековиќ и Михајловски, кои поради пет лични предвреме го напуштија теренот, немаа сили за пресврт Во пенал завршницата пресудна за победата беше мирната рака на Војдан Стојановски, кој реализираше 12 од 12 од линијата за слободни фрлања.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
poz do site lozari ama za nisto ne ve biva za volja na vistinata,pojma nemate da navivate,sramota e toa sto se desava kaj vas u navivacklata grupa.inace so da se spustam na zemja be mzt so go tepavme kako ne,toa se znaese deka ke bide taka mzt ne e merilo za nasiot kvalitet.tuku da mu odgovoram na tipot sto kazuvase rabotnicki gi zimal site tituli,pa ke gi zima koa nikoja ekipa ne bese na rangot na eden GODEL RABOTNICKI koj igrase u najakata evropska liga,ako pamtite od porano,taka da nemoj da zboris gluposti ne drzi muabetot za toa kako rabotnicki zimal tituli

Член од
16 март 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
decki feni se gomnari a lozari se kozari hehehe

Мислам дека подобро ке беше Бошко да не играеши оти и така а преседи цела утакмица на клупата, а владо во вакви ситуации знае многу да направе. Прековиќ што шутна се промаши ништо не даде, а за Кол нема што да се каже можеби и 40 поени дади.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
А бе до кога ќе ве трпе виа форум?? Кој е гомнар бе сељак еден? Го усрате цел форум серите кај ќе стигните, а немате две чисти со кошарка, туку сеа имало форум и ај нема шо да праам и ќе докажуам колку сум глуп. А за поразот на Фени во Охрид... Тоа е завршена работа туку мислите натаки како ќе биде. Се сеа само мора пелистер да го тепаме за да не биде 2 2. А раобтнички може у форма, ама нема да биде проблем и на крај ќе мора да а тепаме струмица за да докажиме дека сме подобри!!!!

V

Viktoranius

Гостин
А бе до кога ќе ве трпе виа форум?? Кој е гомнар бе сељак еден? Го усрате цел форум серите кај ќе стигните, а немате две чисти со кошарка, туку сеа имало форум и ај нема шо да праам и ќе докажуам колку сум глуп. А за поразот на Фени во Охрид... Тоа е завршена работа туку мислите натаки како ќе биде. Се сеа само мора пелистер да го тепаме за да не биде 2 2. А раобтнички може у форма, ама нема да биде проблем и на крај ќе мора да а тепаме струмица за да докажиме дека сме подобри!!!!

Вие сите ќе ги тепате. :pos2::pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Abe,vie raduvajte se da pobedite na Raboticki-Pelister na pobeda so nas ne se nadevajte.:nenene:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
mislam deka deckovo od kav mn go nafuravte hehe,rabotnicki ako e u forma ko so e sea ke vi ide malce tesko protiv nego u finale,zs do sea site izigrani utakmici feni-rabotnicki gi dobivte vrs osnova na slab procent na realizacija za 3 poeni sto rabotnicki gi imase,a toa dokazuvanje dokazano e deka nemozete da bidete uste podobri od dosegasnata forma,sto znaci deka rabotnicki ima sepak kakva takva sansa za titulata dokolku izigra na visoko nivo,taka da ke bide interesno do samiot kraj.se gleame u finale hehe

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
mislam deka deckovo od kav mn go nafuravte hehe,rabotnicki ako e u forma ko so e sea ke vi ide malce tesko protiv nego u finale,zs do sea site izigrani utakmici feni-rabotnicki gi dobivte vrs osnova na slab procent na realizacija za 3 poeni sto rabotnicki gi imase,a toa dokazuvanje dokazano e deka nemozete da bidete uste podobri od dosegasnata forma,sto znaci deka rabotnicki ima sepak kakva takva sansa za titulata dokolku izigra na visoko nivo,taka da ke bide interesno do samiot kraj.se gleame u finale hehe
Za,mene zboris?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
abe hristov so vie be ke igrate uste be,posle porazot od rabotnicki od 35razlika ne smeete da zbornete za kosarka be vise ne pa so feni ke igrate i ke tepate,ko prvo nema da go pominete rabotnicki u final four zatoa kuti si i ucei kako se igra kosarka

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
abe hristov so vie be ke igrate uste be,posle porazot od rabotnicki od 35razlika ne smeete da zbornete za kosarka be vise ne pa so feni ke igrate i ke tepate,ko prvo nema da go pominete rabotnicki u final four zatoa kuti si i ucei kako se igra kosarka
Boze,moj zarem ti so Rabotnicki ke osvojuvas tituli so Veselinovski i so Majkic?Ama,ajde ne e temava ne sakam da ja trupam so gluposti,i samo ako go poznavas Marin-prasaj go zosto ne sakase da ja odlozi utakmicata moze?:helou: :helou:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
haha ne bidi smesen majkic ve zgazi a ako toj igrac ne e dobar ondak nemoj da zboris gluposti

V

Viktoranius

Гостин
haha ne bidi smesen majkic ve zgazi a ako toj igrac ne e dobar ondak nemoj da zboris gluposti
Ајде бе не ја тупи толко, од 4 утакмица само 1 победивте кај ви се другите 3 пати и сега ќе јадаш го*на.

3.....2.....1.....АУТ !

Kajgana Shop

На врв Bottom