Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Фени можеби нема да изгуби од Пелистер, оти пелистер не е во кој знае каква форма, ама се ми стои дека ќе изгубат во Скопје од Фершпед, а потоа следува големото дерби на 12 април. НАПРЕД СТРУМИЦА
Ако победеме со Пелистер, ке изгубиме од Работнички...Бидете сигурни во тоа:smir:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Реков ако го победеме Пелистер, ке изгубеме од разботнички. Но не од причини да не можеме да се справиме со нив, туку од други причини. Размислете и само големи сте:smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
dosta sea si cistis teren za posle da se pravdas fakt e deka rabotnicki e u forma i ke tepa bilo kogo taka da kuti si najubavo ke bide taka

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
dosta sea si cistis teren za posle da se pravdas fakt e deka rabotnicki e u forma i ke tepa bilo kogo taka da kuti si najubavo ke bide taka

mislis deka feni ke igra protiv rabotni4ki so prviot tim?imame 3-0 so vas.ako go tepame pelister sekako sme prvi...ke sakaat kosarkarite da se morat i povreduvaat sovas vo sreda koga vo sabota gi 4eka klu4niot duel?ako go tepa u sabota pelister,feni ke nema motiv da igra sovas?takada se soglasuvam so toa deka ce izgubime vo skopje ali vo sekoj slucaj ne so 33 razlika

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Мотив имало немало ке изгубате од наС!

B

BoKiLOZAR

Гостин
SE VRATIV

ZDR decki eve me pak se vrativ znam deka na nogu mi se iode da se ubijat oti ce morat pak da se kontrat so mene ama taa e :D:D:D:D inace me baniral nekoj KLOSAR i ne mozev da se druzam so vas ama sega sum tuka

FENI SAMPION

LOZARI ISTOK

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
ZDR decki eve me pak se vrativ znam deka na nogu mi se iode da se ubijat oti ce morat pak da se kontrat so mene ama taa e :D:D:D:D inace me baniral nekoj KLOSAR i ne mozev da se druzam so vas ama sega sum tuka
FENI SAMPION
LOZARI ISTOK
Ништо од дружбата...барем додека не се научиш на ред...Бан..

Член од
5 март 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Dobroo be luge zosto si pravite ekskurzija so mozokot? Ja samo sakam da vi kazam nekoja recenica : Feni ke go pobedi na domasen teren Pelister, a isto taka i na gostuvanjeto so Fersped pak ke zavrsi vo polza na Feni. Pamtete mi go zborot, ne e samo muabetot na forumot da se kontrime eden so drug. Forumot e za da dademe mislnje (sto, kako, zosto itn.) poz od mene i do cela Macedonia...

Член од
3 април 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Kako i da e na krajot FENI ce bide sampion a drugite so ne mislat taka moze kolku sakat da se kontrat isto kaa so se kontrea pred da poce kupot inace za da nema zabluda jas sum BoKiLOZAR samo me banirale na tia user sega od via pisam
DA SE ZNAE KOJ E SAMPION "DVOJNA KRUNA"

LOZARI ISTOK

Kajgana Shop

На врв Bottom