Mицевски/Диковски vs Фени 78-77U zivo ja gleav u Kisela Voda... klasicna krazba od Dikovski, inaku pomaliot sin na Dikovski e igrac na mladinskata skola na Torus... dvajcata invalidi da mu ostanat se zivo da mu izebam!!!! na kraj incident u soblekuvalnite megu igracite ...
Де ако може поконкретно за инцидентот кој биле инволвирано и сл .. ?U zivo ja gleav u Kisela Voda... klasicna krazba od Dikovski, inaku pomaliot sin na Dikovski e igrac na mladinskata skola na Torus... dvajcata invalidi da mu ostanat se zivo da mu izebam!!!! na kraj incident u soblekuvalnite megu igracite ...
Oфицијално или само се шпекулира, како што беше и до сега?Фајналфорот на БИБЛ во Кавадарци :tv:
Официјално ќе се знае на 21 март али со оглед на фактот дека Фени е единствен апликант за домаќин однапред би било се јасно..Oфицијално или само се шпекулира, како што беше и до сега?
Е годинава ако не земете,свирнете си гоОфицијално ќе се знае на 21 март али со оглед на фактот дека Фени е единствен апликант за домаќин однапред би било се јасно..
Мислам редно еЕ годинава ако не земете,свирнете си го
Ти навијаш за МЗТ неможе за тебе :tv:Кога е Ф4, да планираме да дојдеме ?
Јас како што добив инфо наводно дечкото бил неспремен физички а и нешто демек недисциплина со тие нивните црнечки работи знаеш на што мисламИма вака некој поупатен што ќе може да ми објасни како Кру " не можел " да се вклопи во системот на Фени. Па таков играч секој посакува, бар така мислам според клиповите што ги поставивте, дечкото беше страва.