Фан Клуб : Фени Индустри

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Шо ви е вас бе, ништо не е страшно се случуваат вакви работи, нема потреба од паника хехе

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
I so strumica vaka bese, za povece utakmici da se igraat i povece da se specale od vleznicite :D:D:D

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Комплетно за сите една голема срамота.Почнувајќи од навивачи па се до играчи...Едните ако имаат попаметна работа и ако им е поинтересно нека си седат дома и нека пасат трава.Ако толку сакаат да им плускаат на скопјани еве ќе собериме за во Сабота да одат да навиваат за Вардар и онака немаат навивачи.И да му свириме тие денес се тука утре кој знае Фени ќе си остане тим и понатаму.Ние ќе си останеме кавадарчани и покрај се.Да му свирам на сопствениот тим.Срамота.Резил не виден одиме директно во етер на ТВ.Гледаат сите.Сите се стари чичиња ги слушам не идам веќе ова она.А што бе чичиња ќе си чекате дома да си умрете?Што попаметно ќе правите...

За вториве...Нека се запрашаат колку плата зимаат.Не се тие виновни кој би одбил плата него тој што му дава плата.Штета што оваа тема ја покренуваме секогаш после пораз но стварно треба да ја разработиме...
Фени ќе стане шампион тоа е јасно но по оваа победа Вардар се морални победници.Што и да се случи ваков дебакл остава трага.И се случува истото...Струмица,Работнички,Вардар...Сала полна 3000 народ се спремно за славење следува туш.Што сакаат да играат пред празни трибини.И сега што.Ако тепаат в Сабота ќе слават таму ако играат мајсторка човек нема да им дојде во сала и се загуби секаква смисла...
И по кој знае кој пат.Со овој фонт на играчи се освојувало титула и во многу поконкурентно првенство.Имаме среќа што и тие што имаат аматер на клупа иначе црно ни се пишуваше... Срам да ви е и на првите и на вторите.Патем нека ни е честито титулата

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Комплетно за сите една голема срамота.Почнувајќи од навивачи па се до играчи...Едните ако имаат попаметна работа и ако им е поинтересно нека си седат дома и нека пасат трава.Ако толку сакаат да им плускаат на скопјани еве ќе собериме за во Сабота да одат да навиваат за Вардар и онака немаат навивачи.И да му свириме тие денес се тука утре кој знае Фени ќе си остане тим и понатаму.Ние ќе си останеме кавадарчани и покрај се.Да му свирам на сопствениот тим.Срамота.Резил не виден одиме директно во етер на ТВ.Гледаат сите.Сите се стари чичиња ги слушам не идам веќе ова она.А што бе чичиња ќе си чекате дома да си умрете?Што попаметно ќе правите...

За вториве...Нека се запрашаат колку плата зимаат.Не се тие виновни кој би одбил плата него тој што му дава плата.Штета што оваа тема ја покренуваме секогаш после пораз но стварно треба да ја разработиме...
Фени ќе стане шампион тоа е јасно но по оваа победа Вардар се морални победници.Што и да се случи ваков дебакл остава трага.И се случува истото...Струмица,Работнички,Вардар...Сала полна 3000 народ се спремно за славење следува туш.Што сакаат да играат пред празни трибини.И сега што.Ако тепаат в Сабота ќе слават таму ако играат мајсторка човек нема да им дојде во сала и се загуби секаква смисла...
И по кој знае кој пат.Со овој фонт на играчи се освојувало титула и во многу поконкурентно првенство.Имаме среќа што и тие што имаат аматер на клупа иначе црно ни се пишуваше... Срам да ви е и на првите и на вторите.Патем нека ни е честито титулата
Има разлика од навивачи до фанови. Навивачите оние правите кои беа не свиркаа по својот тим тоа го направија обичните семкари 'фанови' на КК Фени . Се ставам во одбрана на Ultra Crew да не мешаме поими ;) колку да се знае ..

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Зошто утакмицава ми изгледа како наместена?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Се изнаслушав муабети?Абе како мислете вие дека се мести?Доаѓа Амир и го собира цел тим и му вика "момци денеска имате задача да ја пуштиме утаицава''.Мислете дека се прави така?Ако се мести се фаќаат судии или евентуално еден играч кој е поблисок до местачот и да ја упропасти утакицата.Синоќа влезе се на Вардар излезе се на Фени.Што не е јасно?Се мести за да се дојде до профит.Ако ги ангажираш сите кошаркари прво треба да делиш профит сонив второ многу полесно се открива на јавноста.А вака еден играч и делиш сонего и штама.Синоќа кога можеѓе Николовски да дава кошеви,Стојановски врз Јасмин да се качеше немаше да промаши.Сега јас како искрен фан кој што две Недели одсуствува од предавање за Фени и никој неможе да ми успори дека сум искрен фан сакам да изгубиме во Скопје.Да се игра мајсторка и да видиме стварно кој е подобар тим како прво и како второ страшно ме интересира кој од чичињата кој свиреа ќе се вратат во сала за мајсторката...Нема дилеми сме поквалитетен и подолг тим но тоа треба на терен.Симиќ ваков или наков е играч со големо срце.Каде и да оде игра со срце и за тимот.Такви кај нас има ама некако не идат до израз.Како да се уврени дека се најаки и дека титула само по себе ке дојде

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Не знам дали бевте малку порано, кога уште и не им беше почнато загревањето на нашите, на паркетот беа само James Life и Слободан Михајловски...James си седеше на клупата и си ги манкаше нозете :) и му ја додади топката на Михајловски и овој ја заби и го скрши обрачот, па го менуваа после тоа. Кога отишол во соблекувалната да им каже на другите сите останале неми и рекле демек кај сега баш се скрши, во смисла дека не е на арно тоа пред утакмицата а и баш ние во првотото полувреме напаѓавме на тој обрач. Голем малер беше првото полувреме, ништо не влезе...има нешто и во ова, држе вода, како уплашени беа. Нормално и притисокот од салата беше голем, некои играчи првпат видоа толку народ, маса на народ што очекува титула задолжително тој ден, со тоа и товарот беше многу голем.

Сите имаат вина за овој пораз, како прво ќе почнам од Емил...Не навременото барање time out да се прекине акцијата или да се смени формацијата и други играчи, да се пробие зонската одбрана уште на стартот.
Второ судиите, судеа некои смешни работи што непостојат, не постоечки фаули, како и еден-два мислам технички.
Трето е тоа што играчите беа уплашени, како пример, ние во напад, Кнежевиќ со топката под кош, него го држи мислам беше Угриновски ејјјјј....тој неможеше да поентира.

Не велам дека барам сега причини за поразот, но поразот беше заслужен и нема никакво оправдување. Ај да изгубевме со 3,5,7 макар и 10 разлика, но ова 28 поени разлика стварно боли и срамота е тим како Фени со таков фонд на играчи и пари да си го дозволи тоа. Да дозволи 5-6 играчи да победат дупло повеќе и поквалитетни играчи, не!

Се надевам сега во сабота ќе исправат некои грешки и да ја донесат титулата.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Не верувам дека немаат видено волку народ...Еден многу добар податок ми текна преќеска...
Салата Јасмин откако постои Фени Индустри најполна била: финалето купот против Струмица, утакмицата од финалната серија со Струмица кога водевме 2:3,лани со Работнички во финалната серија одкако победивме во Скопје и израмнивме на 2:2 и вчера против Вардар...

Тоа се 4 ри утакмици.На сите четири стартот беше катастрофален.Ги изгубивме сите со исклучок на првоспоменатата.Но да потцетеме и тогаш Струмица водеше 15 разлика до самиот финиш.После се случи тоа што се случи.
Што е работата со нашите кошаркари кога ќе видат 3000 луѓе.Место протвникот да го збуниме ги буниме нив.Што му влева во глава дека се главни во градот?Дека се ѕвезди јас незнам.Никогаш не славеле пред волку народ,никогаш не стартувале добро...

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Не верувам дека немаат видено волку народ...Еден многу добар податок ми текна преќеска...
Салата Јасмин откако постои Фени Индустри најполна била: финалето купот против Струмица, утакмицата од финалната серија со Струмица кога водевме 2:3,лани со Работнички во финалната серија одкако победивме во Скопје и израмнивме на 2:2 и вчера против Вардар...

Тоа се 4 ри утакмици.На сите четири стартот беше катастрофален.Ги изгубивме сите со исклучок на првоспоменатата.Но да потцетеме и тогаш Струмица водеше 15 разлика до самиот финиш.После се случи тоа што се случи.
Што е работата со нашите кошаркари кога ќе видат 3000 луѓе.Место протвникот да го збуниме ги буниме нив.Што му влева во глава дека се главни во градот?Дека се ѕвезди јас незнам.Никогаш не славеле пред волку народ,никогаш не стартувале добро...
I jas mislam deka ima nesto vo ovaaa :D:D

--- надополнето ---

Se uste nie go vodime oroto pozzzzzzzzzzzzzzzz
Ajdeeee Boki go napisaa voa na FB

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Току така ние го водиме орото.За Вардар со половина буџет од нашиот оваа победа е рамна на титула.Наврнаа 3000 народ и се тешат дека ние го водиме орото...Јас сум совас ама вака не бива.Малку срце

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
искрено и јас се разочарав од поразот.не друго цела ден ми беше лоша па си викам ај здравје вечер фени ќе ме израдува!али се случи најлошото!
во првите 10 мин го пратевме кошот колку само не беше еластичен и затегнат.али глупаво е да се правдаме сега со кошот (тоа е у на тони симиќ стил)
друго во кавадарци за ваква утакмица се праве голема еуфорија, тоа го правиме ние што сакавме да се радуваме на титула како што се радувавме пред 2 години.тоа му создава тензија на кошаркарите-али и тоа не е оправдување они се професионалци што се добро платени!
али на сите тимови му се случува некој срамен пораз каков што имавме ние...како и да е фени е добар тим и ништо не е изгубено.
ги подржавам кошаркарите на престојната утакмица во скопје! само напред!!
сепак они се нашите херои.

п.с големо браво и подршка за навивачите,момците се супер само така нека продолжат! одиме во скопје-па здравје може ке ги пречекаме кошаркарите на росоман со златото во рацете!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Мито Сармата е крив ногу го стегна обрачот :pos:

Шала на страна, ама победна партија кошарка неам видено од времето на Деан Вегов, вакво нешто не смее да се повторе и крај. Сеа лошото е шо останаме без Владо, после Ѓуров и Стојановски губиме уште еден важен играч шо не е мала работа, ама ако се потстегниме малку повеќе сигурен сум дека можиме да го добијме Вардар таму, оти ако а вратиме серијата дома не оде на убаво, пошто титула дома очигледно неможиме да зејме, еднаш Орка, пред две години со Струмица и еве сеа пак.

Kajgana Shop

На врв Bottom