Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Козари денес беа на нива. Прекрасната сончева ден максимално ја искористија:party3::party3:

Ние се огледуваме на Командант Љека, или како беше? Че го пукам ејј, љеее:music3::music3:

Еј брат, поштуем, брат. Респекат. Тоб си, пеер:icon_cool:icon_cool
Zaso si go smeni VOja Sesirovski ? Izgleda svati deka stvarno ste kako nego :0 .. Drugo , mislis deka si neso smesen so ova Komandant Leka ili ? Samo pokazuvas kolku si retardiran . I skopskiot sleng e kade kade podobar od kavadareckiot , edino PEER ne cini i odma bi go isfrlil .

Абе го стаив мистер Шешировски бидејќи не ми текна на ниеден од командантине што се бореа за човекови права. А и гуглав нешто за командант Љека и само ова ми се појави
20iguiq.jpg

И после пак го стаив Љека. А овој Хоџа, шо знам...некако глупо ми е, Љека е пофенси:mist:

Инаку кој од вас двајца(Романтичар, центарец) играше FM? Кул игра, зарем не?:icon_mrgr:icon_mrgr

мнооооооооогу сериозни... :helou::smir:

Бре бре овие ЦПГ Клабери до коска :party3::party3::party3:

Лозари не губите надеж ништо не е изгубено само малку среќа да имаме и да се стегнат ЅВЕЗДИТЕ и виа судите да не не ебат волку ке биде има време ИМА !!! :smir::smir:

Лозари не губите надеж ништо не е изгубено само малку среќа да имаме и да се стегнат ЅВЕЗДИТЕ и виа судите да не не ебат волку ке биде има време ИМА !!! :smir::smir:

Мора да има друже пошто уште тоа ни остана само па ќе вијме што како ќе биде со господ напред и со Дончо под кош друго чаре нема :pop:

Ќе биде многу тешко, ќе треба да тепаме три утакмици по ред, што јас за тоа би рекол дека е невозможно. Ама кога станува збор за Фени, ништо не е невозможно, зарем не? :pipi::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom