Више на правоаголен него на рамнокрак.цпб, формација=рамнокрак триаголник
Мислиш покривот бе брат хахаха ...не ми се верува што све нема да прочиташ по форумовВише на правоаголен него на рамнокрак.
Тогаш само се збивме до ѕидот ради знамето.
Каков покрив пишав покривно знаме се плашевте да го ставите на шипкаМислиш покривот бе брат хахаха ...не ми се верува што све нема да прочиташ по форумов
Аууу се глеам што напишал торково.:pos2::pos2:Мислиш покривот бе брат хахаха ...не ми се верува што све нема да прочиташ по форумов
Тачно, CPB го земаа трансот и го ставија како покривно и на сетаа таа пееа ова е покривното, ова е покривното:nesum:
Од фоката ли се плашевме хахаха абе иди бегај изгуби се тамуКаков покрив пишав покривно знаме се плашевте да го ставите на шипка
И верувам ако дојдат убаво ке си поминатхахахахаххаххахахх се изнасмеав.... абе батали ти сеа покривно непокривно...
еве утре е недела... ве чекаме на гости... сериозно... :helou:
Најубаво!Од фоката ли се плашевме хахаха абе иди бегај изгуби се таму
И верувам ако дојдат убаво ке си поминат
Хахахахах....баш Панчета прееска ми го прати Закон е, патем
01:04-01:07.
Читајте меѓу редови:така беше, покривно ни беше и пеевме ова е покривнотохахахахаххаххахахх се изнасмеав.... абе батали ти сеа покривно непокривно...
еве утре е недела... ве чекаме на гости... сериозно... :helou:
Под тоа најјубаво дали се подразбира дека нема да не тепате?Најубаво!
Особено тој дебелиот што најмногу се курчи а секоја утакмица доаѓа во Градски Парк.:zlo:
Брат не треси бе...секоја утакмица доаѓал во градски...па они немат гз да дојдат во градски еве веќе цела сезона хахахахахахаНајубаво!
Особено тој дебелиот што најмногу се курчи а секоја утакмица доаѓа во Градски Парк.:zlo: