F.A.
Smile Now, Cry Later
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 3
Eј се нервираш, немој бе млад си тек 13 години цел пубертет е пред тебе, полека.Aha preku glava mi e od tebe!!!PRESTANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eј се нервираш, немој бе млад си тек 13 години цел пубертет е пред тебе, полека.Aha preku glava mi e od tebe!!!PRESTANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Информацијата беше во спорт објавена денеска мислам ама јас ја дознав синоќа бев на име кај еден другар па таму беше ниа шо е менаџерот на тимот па он ми кажа пошто синоќа бев сол сторен и неможев да ви кажам мислам не бев во стање да пишам поздрав..Od Sport...99,9% :smir:
Ами сеа ти кажувам дека ја знам од синоќа па ти сакал верувај сакал не ќе ти го кажам името на човекот Вано Филков шо ми а кажа ваа информација нешто другар му е на тој човекот кај што бев на име..А усвари шо е битно од кај ми е инфомацијата важно е дека е точна да не имат некој поголема тежина оние информации од прва рака одколку оние во весниците а и сите неможеме да имаме блиски информации нели треба да имаш твои луѓе во клубот па да знаиш а сите не сме со такви привилегии:smir::pos2: :pos2: :pos2: Dobro,izvini ako navrediv so postot,informacija mu e od Sport....Izvini:salut: :salut:
Не бе ти па каква навреда со има за тоа да се навредам немај мака иживај и викаш утре ќе го здрвите овој клубот од аеродром.:pos2:Abe ti veruvam,samo ti kazuvam Izvini ako te navrediv so toa od Sport 99,9%...
a mislis deka tie pari gi plaka mzt ??????:nesum:Па затоа немате пари да си платите играчите, од такви инциденти што ги правите вие верните навивачи. Па сега нема пари и ајде салата ке ја правиме тениско игралиште.
Прими сочуство.
abe pa zavrsi preoden rok i za stranci ?????? od kaj sega ova ili za slednata godina na kalenje ke dojde sega u feni ????Маани те го сеа овој курајберот слушајте а најновата Георги Маматишвили е најновата аквизиција на Фени индустри тој доаѓа од Грузија и е релативно млад кошаркар односно има само 22 години и игра на позиција 2 и 3 сепак има најава дека ке добива шанса за да ги докаже своите квалитети поздрав инаку ќе имаме можност да го видиме на натпреварот со овиие градските момчиња од аеродром поздрав..
Не туку ги прима салата и ај престаните со вакви безвезални муабети ја се трудам да го промовирам новакот во нашата екипа а ви се карате ај малце да го ебам озбилно ај поздрав..a mislis deka tie pari gi plaka mzt ??????:nesum:
daleku od toa deka se karam tuku vi kazuvam :salut:Не туку ги прима салата и ај престаните со вакви безвезални муабети ја се трудам да го промовирам новакот во нашата екипа а ви се карате ај малце да го ебам озбилно ај поздрав..
Сега ќе ти кажам играчот е земен уште во средата а тогаш не беше завршен трансфер периодот а спорт ја објави информацијата денеска а ако мислиш дека е на калење дојди распрашај се за нивната лига во Грузија каква е а каква е нашата па тогаш ќе збориме имаат само 6 тима во прва лига и е еден единстве тим што доминира веќе неколку години тимот на Енерџи пошто имаат добар спонзор или кажано нивната лига е како Косовската по квалитет или слична т.е не е многу позната..abe pa zavrsi preoden rok i za stranci ?????? od kaj sega ova ili za slednata godina na kalenje ke dojde sega u feni ????
pa taka kazi u sredata e deka e donesen , jas si pomisliv go produzile rokot pa mislev da dadam pari uste eden stranec mzt da zematСега ќе ти кажам играчот е земен уште во средата а тогаш не беше завршен трансфер периодот а спорт ја објави информацијата денеска а ако мислиш дека е на калење дојди распрашај се за нивната лига во Грузија каква е а каква е нашата па тогаш ќе збориме имаат само 6 тима во прва лига и е еден единстве тим што доминира веќе неколку години тимот на Енерџи пошто имаат добар спонзор или кажано нивната лига е како Косовската по квалитет или слична т.е не е многу позната..