Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
2008 година кавадарчани ќе ја паметат по многу нешта, мал број вработувања, голем број испуштања од работа, радости и таги, остварени и неостварени соништа и желби, богата културна програма, големи забави со најголемите македонски музички имиња и по некое гостување од страна, победи и порази, и два големи шампионски трофеи. Токму моментот на освојување на првиот голем трофеј на кошаркарскиот клуб Фени Индустри со победничкиот шут на нашиот Горан “Чема” Самарџиев на 1 секунда пред крајот тимот на www.kavadar4e.com го одбра за настан кој ја одбележа 2008 година. Со желби дека и во наредната 2009 година ќе имаме многу повеќе радосни мигови, уште еднаш, како тоа погоди Самарџиев и каква беше реакцијата на публиката. Уживајтe
Превземено од www.kavadar4e.com инаку ова е избрано за настан на годината во Кавадарци.
П.С Туу каа ќе ми текне шо било еј како ми ккна Чемата на Струмичани :baeh::baeh:
Превземено од www.kavadar4e.com инаку ова е избрано за настан на годината во Кавадарци.
П.С Туу каа ќе ми текне шо било еј како ми ккна Чемата на Струмичани :baeh::baeh: