- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 1.194
- Поени од реакции
- 13
i toa e iskustvo be.nemozes da se rodis trener.mora da napreduvas.
ok ocigledno e deka imame razlicni stavovi... za mene rajkovic ne e trener, nikogas nema ni da stane
i toa e iskustvo be.nemozes da se rodis trener.mora da napreduvas.
mnogu e normalno da imame razlicni stavovi.sega za sega dobro mu odi a za ponatamu rezultatite ce pokazat.ima nekoi fakti koi se posilni od stavovite.eden od faktite se i 53 kosa na rabotnicki u kavadarci,najniska brojka sto ja postignal najtrofeniot klub u makedonskata liga.:smir:ok ocigledno e deka imame razlicni stavovi... za mene rajkovic ne e trener, nikogas nema ni da stane
dobro toa sto e postignato od rabotnicki se desi na slabata forma toa e fakt a za rajkovic nema sod a se zbori slab trener e neam so fakti tuka da kazuvas so takvi igtaci i takov buget jas da bidam trener isto ke iam efekt ko nego ima razliak megu marin dokuzovski i emil rajkovic
Абе Рајкович големиот тренер лесно е да се победат Соколи,Поп Спорт,Амак,Пелистер.Зошто не го победи Свислион бе?Зошто?АА знам Јорович зима 350 000 евра,затоа?Па ако е добар тренер ајде нека ги победе подобрите екипи,а не да ги победува екипите што имаат по 5 пати помал буџет од нивниот.
Бацко многу лажиш да ти кажам право1 е сите бе...а тој еден што му го пукна носот на еден друг...што правиме тука
скршено стакло..што е тоа тепање ..сеа и јас можам да излезам надвор на комшијата да му ја скршам шофершајбната и да не ме види никој да не го јадам...ајде ти се молам..ти гарант си мало детенце од 13-14 години и те лажат сите
Ц ц ц ц ц Христов смешен си алооооо:tv:Абе Рајкович големиот тренер лесно е да се победат Соколи,Поп Спорт,Амак,Пелистер.Зошто не го победи Свислион бе?Зошто?АА знам Јорович зима 350 000 евра,затоа?Па ако е добар тренер ајде нека ги победе подобрите екипи,а не да ги победува екипите што имаат по 5 пати помал буџет од нивниот.
На овие Фа мислев брејјКомплекс ФА...После ќе се жалите што пишуваме на ваша тема...Што кур не спомињаш ???
ај не се вади знам јас што како беше убавоБацко многу лажиш да ти кажам право
Каков нос пукнат бе алооо,со нив бев цела утакмица па не видов на некој да му е пукнат носот и да кажат дека и нив ги удриле :pop::pop::pop:
Океј ти се си знаешај не се вади знам јас што како беше убаво
јас? неееее други лажат..а и сам знаеш кој сеОкеј ти се си знаеш
И си знаеш дека лажиш по малце
:uvo::uvo::uvo:
не ме нервирај бе никад нема да не стигнете никад нема да бидете како нас и никад нема да бидете она што сме ние...џабе се палите со лажни муабети..лозари се ништо...знаеш што е ништо..ете тоа се лозари..и тоа ви е поентата..некој удрил еден бокс на еден наш..и тоа се збори..и да не му врател овој со исти мерки..пак ке беше исто вие уште не знаете што е тепање на утакмица иди лечи се.....Океј ти се си знаеш
И си знаеш дека лажиш по "малце"
:uvo::uvo::uvo:
Бацко,претера со далги:uvo::uvo:јас? неееее други лажат..а и сам знаеш кој се
не ме нервирај бе никад нема да не стигнете никад нема да бидете како нас и никад нема да бидете она што сме ние...џабе се палите со лажни муабети..лозари се ништо...знаеш што е ништо..ете тоа се лозари..и тоа ви е поентата..некој удрил еден бокс на еден наш..и тоа се збори..и да не му врател овој со исти мерки..пак ке беше исто вие уште не знаете што е тепање на утакмица иди лечи се.....
Ѓоа циган лажиш бе како не ти е срам на кој му пукнавте нос ве скапаа мавање па сега си пореметен и незнаиш шо лафиш:kez:јас? неееее други лажат..а и сам знаеш кој се
не ме нервирај бе никад нема да не стигнете никад нема да бидете како нас и никад нема да бидете она што сме ние...џабе се палите со лажни муабети..лозари се ништо...знаеш што е ништо..ете тоа се лозари..и тоа ви е поентата..некој удрил еден бокс на еден наш..и тоа се збори..и да не му врател овој со исти мерки..пак ке беше исто вие уште не знаете што е тепање на утакмица иди лечи се.....
хахахахахаха....кажи кој беше и колку беше тепан бе..ајде кажи сељо еден мислиш најфаца си...колку души биле тепани ајде кажи чекам одговорЃоа циган лажиш бе како не ти е срам на кој му пукнавте нос ве скапаа мавање па сега си пореметен и незнаиш шо лафиш:kez:
Дечкото во ходникот кога одеше во ВЦ прашај го како го помочаа убаво после тоа и џамовите слушам ви ги понакапале малце така да имало фурење до Скопје:pos2::pos2: А сега чекам одговор каде скапа нос твојата багра и на кого:kez:хахахахахаха....кажи кој беше и колку беше тепан бе..ајде кажи сељо еден мислиш најфаца си...колку души биле тепани ајде кажи чекам одговор