Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Jas Nikola Elenov (Zizi) Clen na navivackata grupa Lozari pottiknat od nevistinitite obvinuvanja od strana na licnosti koi duri i nemaat hrabrost da go otkrijat svojot identitet resiv vaka javno da im se obratam i da ja kazam vistinata koja tie mnogu dobro ja znaat.
Gospodo od KK Feni , ste mi dale pari da otvoram kafic kolku velkodusno samo uste da e vistinito. Nizok udar, sekoja cest no barem si go pokazavte vistinskoto lice. Vistina e, vi pobarav sponzorstvo vo imeto na organizatorite na "Kavdareckiot Rok Fest" od koj jas bev eden i toa ne e tajna. Toa go znaat lugeto koj bea vo organizacijata kako i sumata od 150 evra. Uste togas mi bese cudno sto ne sakavte da go ima FENI na plakatite kako sponzor so obrazlozeni: da ne se stvara revolt kaj vrabotenite. Pa licnosta A.A mi gi dal od negoviot dzep isto kako sto ni gi kupi poklon tapanite i televizorot za navivackata grupa LOZARI pa potoa so pravo si gi pobara nazad-MIZERNO! Nisto i ne me cudi covekot ne e od tuka moze tamu takov e i redot. Pa zatoa prasuvam oti ne go znam dobro redot dali treba da go vratam sponzorstvoto sto ke mi bide osobena cest i zadovolstvo da mu go vratam i toa od mene licno ako e takov redot

Sum "baral" da me vrabotat vo FENI-SMESNO! NEMAM KOMENTAR! Berberlkot mi ode a i nivata vaa godina fala bogu bogata zetva.
Cista mi e dusata gospodo nemam sto da krijam i od kogo da se sramam ova e vistinata i vie dobro znaete. A toj sto gi pisuva ovie lagi jas dobro go znam i neka mu stojat na CEST ako znae sto znaci toa, i gospod neka i e na pomos na taa sitna prodadena dusa zosto ocigledno i treba.
FENI I DA NE RABOTE KOSATA PAK KE RASTE JAS PAK KE STRIZAM A KADE KE BIDES TI???! Na koj konj ke javas TROJANECU!!

Синоќа бевме на состанок и издејствувавме да Зизи се обрате и да си ја каже вистината што и како било и да нема забуни дека он наводно земал пари во име на навивачката група Лозари Кавадарци.Денеска ќе одиме на утакмица сите заедно и ќе го бодриме нашиот тим а после оваа утакмица ќе седниме на маса со кошаркарите да они си ги кажат своите мислења и дали они не посакуваат на трибина.:smir:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Баш штета шо вие не сте навивачи...ќе беше добро.Поздрав
П.с
Кога е наредната утакмица на Пелистер и со кој?:smir:
Не бе ви сте навивачи шо јадите семки цела утакмица ти разбираш ли шо е навивач а шо е симпатизер.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Татко ми се предомисли не ме носел на утакмица:(:tapp:ЈБГ,ќе навиам пред телевизорот за вас...Со среќа момци,се надевам дека ќе направите и добра атмосфера:)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Синоќа бевме на состанок и издејствувавме да Зизи се обрате и да си ја каже вистината што и како било и да нема забуни дека он наводно земал пари во име на навивачката група Лозари Кавадарци.Денеска ќе одиме на утакмица сите заедно и ќе го бодриме нашиот тим а после оваа утакмица ќе седниме на маса со кошаркарите да они си ги кажат своите мислења и дали они не посакуваат на трибина.:smir:
Зар мислиш дека не ве сакаат? Кој сака да игра во театар атмосфера, дај не ме заебавај. Само некој ја зголемува тензијата со тоа што ви вика дека не ве сакаат

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Ѓоко ако стварно биде театар ја и ти че станиме и че почниме да пејме, ама ако не не подрже цела сала ако не а испцуам цела публика еве на, да ги видиме јаките навивачи дали ке почнат да не следат. Иначе за вечер очекувам пред се одличен натпревар, најмногу од се посакувам победа ама нема да ми биде толку слатка ако ја оствариме во театар.За тоа ајде сите јако мотивирани да им дадеме максимална подршка на нашите момци и да им покажеме дека пак може да се направе добра и пред се победничка атмосфера во Јасмин...:smir: Сеа ке си легнам за побргу да ми дојде 19 часот :pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ѓоко ако стварно биде театар ја и ти че станиме и че почниме да пејме, ама ако не не подрже цела сала ако не а испцуам цела публика еве на, да ги видиме јаките навивачи дали ке почнат да не следат. Иначе за вечер очекувам пред се одличен натпревар, најмногу од се посакувам победа ама нема да ми биде толку слатка ако ја оствариме во театар.За тоа ајде сите јако мотивирани да им дадеме максимална подршка на нашите момци и да им покажеме дека пак може да се направе добра и пред се победничка атмосфера во Јасмин...:smir: Сеа ке си легнам за побргу да ми дојде 19 часот :pos2:
Добро бе ќе пејме:vozbud: Глеате ли шо ви се вика навивач со заушки ќе оде да гледа утакмица бе алоо за тоа вечер пазите се кој ќе биде до него :pos2::pos2::pos2: се зезам:pos2::pos2: Нема да се навива вечер пошто синоќа сите донесиме заклучок дека Фени кога ќе има потреба од нас тогаш не бара како што беше и пред натпреварот со Амак сега со Свислајон итн итн за да се средат сите работи после денешната утакмица ние навивачката група ЛОзари ќе направиме состанок со кошаркарите за да ни даат до знаење дали не сакаат на трибина.:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Зар мислиш дека не ве сакаат? Кој сака да игра во театар атмосфера, дај не ме заебавај. Само некој ја зголемува тензијата со тоа што ви вика дека не ве сакаат
Зоче па ли да се караме даа ај биди умен чичо барем ти мирно детенце си.. А и сварно неможам да те разберам шо толку Зизи го лафите па и ви Скопјани ногу ногу каа че дојдиш во Кавадарци да те запознајме па може и челепур ќе те постриже :smir: Поздрав Зоче:vozbud::smir::helou:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Добро бе ќе пејме:vozbud: Глеате ли шо ви се вика навивач со заушки ќе оде да гледа утакмица бе алоо за тоа вечер пазите се кој ќе биде до него :pos2::pos2::pos2: се зезам:pos2::pos2: Нема да се навива вечер пошто синоќа сите донесиме заклучок дека Фени кога ќе има потреба од нас тогаш не бара како што беше и пред натпреварот со Амак сега со Свислајон итн итн за да се средат сите работи после денешната утакмица ние навивачката група ЛОзари ќе направиме состанок со кошаркарите за да ни даат до знаење дали не сакаат на трибина.:helou:
слушај сте ја мислеле ваа ама некако не сте ја измислиле убаво.вас управата на фени ве моли 2 месеца да се вратите али оваа вашата испадна ептен молена. што мислите сека светот се врти околу вас??дека ве бараат само за јаки утакмици?па и на крај карева и да се вратите нема да бидете тоа што бевте!нема да имате таква репутација.
а за состанокот со кошаркарите-одговорот го знаеме сите уште пред да биде.како може да не сакаат да се вратат навивачите?
не не малтретирајте тука по форумот средете си ги работите и кажете го вашиот конечен став еднаш за секогаш што ке биде.
а до тогаш ние пак ке бидеме на запад!!

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
слушај сте ја мислеле ваа ама некако не сте ја измислиле убаво.вас управата на фени ве моли 2 месеца да се вратите али оваа вашата испадна ептен молена. што мислите сека светот се врти околу вас??дека ве бараат само за јаки утакмици?па и на крај карева и да се вратите нема да бидете тоа што бевте!нема да имате таква репутација.
а за состанокот со кошаркарите-одговорот го знаеме сите уште пред да биде.како може да не сакаат да се вратат навивачите?
не не малтретирајте тука по форумот средете си ги работите и кажете го вашиот конечен став еднаш за секогаш што ке биде.
Eпа ајде вие од Запад навивајте тогаш ок и не тупите само

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ние ќе си бидиме на Исток на нашето место и нема да навиваме се до следната утакмица кога ќе обавиме состанок со кошаркарите а за состанокот со кошаркарите одеше лично преку мене и преку Бандата јас ги обавестив воџите но тие си имаат свои фамилии работа и домашни обврски и не биле во можност да одат на тој состанок и после Бандата мене ми дади по капата дека јас сум крив зошто не сме отишле и да одеше јас со уште трујца ние не сме никој фактор да решаваме за сите.:smir:

Член од
20 октомври 2008
Мислења
99
Поени од реакции
0
koj so saka neka lafe jas vecer ce odam i toa ako ne na prvi na vtori red sekako ce bidam i ce gi podrzam deckite od swislion zaedno so popovic

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
koj so saka neka lafe jas vecer ce odam i toa ako ne na prvi na vtori red sekako ce bidam i ce gi podrzam deckite od swislion zaedno so popovic
Тале вечер у 7 ки Џо на кафенето ќе ојме заедно сите Лозарите ако сакаш бујрум.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom